2821
2789
14 سالمه ۱۸ سالشه خونه نداره کارشم تو نونوایی کار میکنه

عزمزمه ببین خیلی خیلی سنت کمه زندگی که فقط عشق و عاشقی نیست

بزرگ تر شو پخته تر شو صد تا از اون بهتر پیدا میشه

الان فقط درستو بخون خیلی زوده برا این حرفا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
14 سالمه ۱۸ سالشه خونه نداره کارشم تو نونوایی کار میکنه

عزیزم ۱۴ سال سنی نیس بخوای ازدواج کنی خواهشا درست فکر کن خوانواده ها حق دارن بعدشم مگه با حقوق شاگرد نونوایی میشه زندگی گذروند عاقل باش

ایشالا ک خیره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عریزم یعنی چی واقعا .بشین درستو بخون

نگین بچه ای و فلان

سنم کمه ولی خب عقلم میرسه و میدونم که اگه باهاش ازدواج کنم تمام مشکلات به پای خودم

من اگه با اون ازدواج نکنم خانوادم به کس دیگه ای میدنم

اینه که یا خودمو میکشم یا باید بهش برسم

ولی من بی اون نمیتونم 🥲

الان فقط وابسته اونی وقتی بره ادن بعدی که بیاد همونمیشه برات اصن اگرنمیتونی باش چند سال صبر کن من و شوهرم ۶ سال دوست بودیم تا ازدواجکردیم

ایشالا ک خیره

ولی من بی اون نمیتونم 🥲

یه نفری بود منم همیشه میگفتم بی اون نمیتونم

اما قسمت هم نبودیم

خودمو میکشتم براش

اما الان برام عادی شده و دیگه بهش فکر نمیکنم

انسان عادت میکنه

این جمله ای که تومیگی اصلا درست نیست

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
الان فقط وابسته اونی وقتی بره ادن بعدی که بیاد همونمیشه برات اصن اگرنمیتونی باش چند سال صبر کن من و ...

ولی من اونو با هر کی مقایسش میکنم بازم اون بهتر از همست این حسی که من بهش دارم وابستگی الکی نیست

یعنی خونوادت نمیزارن درس بخونی؟!!!!

چرا ولی با این اتفاقی که افتاده میگن یا درس باید بخونی یا با کسی که ما میگیم ازدواج کنی

من علاقه ندارم به درس درسم خوبه ها

علاقه ندارم

به میکاپ علاقه دارم

ولی من اونو با هر کی مقایسش میکنم بازم اون بهتر از همست این حسی که من بهش دارم وابستگی الکی نیست

چون تو عیب های اونو نمیبینی گل بی عیب خداس مگه میشه اون از همه بهتر باشه؟ چقدسواد داره خودش

ایشالا ک خیره

چرا ولی با این اتفاقی که افتاده میگن یا درس باید بخونی یا با کسی که ما میگیم ازدواج کنیمن علاقه ندار ...

عزیزم .خواهش میکنم خودتو و آیندتو نابود نکن .بشین محکم درس بخون درآینده ای نزدیک پزشک شو وکیل شو .همه چی رو به دست بیار .خودتو بدبخت نکن .همه چی رو به دست بیاری هم موقعیت اجتماعی هم پول .به موقش یه فرد عالی در شان خودت میاد تو زندگیت .اخه چرا میخوای بری با یه پسر نونوا ..چرا داری آیندتو سیاه میکنی .بزار دراینده بچت بهت افتخار کنه ..

عزیزم .خواهش میکنم خودتو و آیندتو نابود نکن .بشین محکم درس بخون درآینده ای نزدیک پزشک شو وکیل شو .هم ...

وقتی علاقه ای به درس ندارم چرا درس بخونم؟

خیلیارو میشناسم که رفتن با یه پسر نونوا

ولی زندگیشون خرابم نشده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز