2777
2789
عنوان

چطور بچاپ باشم

381 بازدید | 43 پست

ببخشید بابت عنوان😂

منطورم دقیقا بچاپ نیست

منطورم اینه چطوری توی رابطه چیز کرد

مثلا سیاست به خرج داد

نمیدونستم چی بنویسم

من اصلا ادم متوقعی نیستم اصلا انتظار بی جا ندارم خداییش هزینه الکی ندارم ولی این دیگه خیلی زیاده

نمیدونم زنی که خرج داره ارج داره درسته یا نه ولی خب از اون سمت یه عده خیلی راحت با دروغ دغل یا حالا دلبری و... پول میگیرن کلی کادو و...

من مثلا تولدم رو یادش دو هفته بعدش پرسید تولدت چند دی بود ناراحت نشدم ازش...درسته پولداره خودشم حاضره خیلی خرجم کنه ولی من نمیخوام

هربار دستشو پسزدم با اینکه اوضاع مالیمم تصلا خوب نیست

نه چون خییییلی ساده و اینا باشم فقط میترسم برا همین چیزا ولم کنن برا همین کنار میام یه بخشیشم برای اینه که اصلا غرورم نمیزاره از بقیه پول بگیرم/ این رو کلا نادیده بگیرین موصوع تاپیکم این نیست

فقط میخوام بدونم چجوری ممکنه که نرمال باشه؟ حد وسطش باید چجوری باشه؟ چجوری باشه که یه رابطه نرمال باشه نه تامین مالی یا رابطه مفتی؟ یه رابطه نرمال چجوریه تو این مورد؟

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

نمیدونم هی از کارایی دوس داری بگو

منم البته بلد نیستم پسرام حاضر نیستن والا برام هزینه کنن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیغ زن باش

نه میدونم چه جوریه نه خوشم میاد از این ادما

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

باید انتظار داشته باشی ازش

تو وجودت بدونی که می ارزی

اگه احساس بی ارزشی داشته باشی اون هر کار بخواد بکنه تو میگی نه نکن من نمیارزم

مثلا برگام ریخته که تولدتو یادش نبود ناراحت نشدی😑

تولد پارتنرت یکی از مهم ترین روزای ساله

اصلا کادو همه چی به کنار

چطور یادش نبوده اخه

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا سعی نکن اینجوری باشی، اگه میبینی به اندازهای که مدنظر توعه اهمیت نمیده کات کن، باید خودش دلش بخواد که خرج کنه اگه تو مجبورش کنی فایده نداره

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

این نظر منه بقیع رو نمیدونم ، بنظرم دخترا نباید از پسرا درخواست پول کنن ولی پسرا باید کادو بخرن خب . ...

کادو و اینا نه ولی وقتی پیش همیم فقطخودش خرج میکنه

اصلا سعی نکن اینجوری باشی، اگه میبینی به اندازهای که مدنظر توعه اهمیت نمیده کات کن، باید خودش دلش بخ ...

موضوع اینه که اون خرج میکنه من خودم رو بدون هزینه نشون دادم

باید انتظار داشته باشی ازشتو وجودت بدونی که می ارزیاگه احساس بی ارزشی داشته باشی اون هر کار بخواد بک ...

هیچوقت برام تولد نمیگیرفتن من هیچوقت تولد نداشتم یا تبریک خونوادم هیچ اهمیتی نمیدادن

مگه از طرف یکی دو تا دوست کادو و تبریک بگیرم

برا خودمم مهم نیست خوشم نمیاد از این چیزا ولی خب مثلا انتطار داشتم اون بهم اهمیت بده حتی کادو هم مهم نبود

تاریخشم خیلی چیز به یاد موندنی ایه ولی خب

چیکار باید میکردم🥲

نمیدونم هی از کارایی دوس داری بگو منم البته بلد نیستم پسرام حاضر نیستن والا برام هزینه کنن

هعی🥲🥲🥲

خب باید کادو هم برات بخره باید برات گل بخره ... باید برای تولدت بهت کادو میداد ... برای تو نخره برا ...

نمیدونم هعی😂🥲