نمیدونی چرا نوزاد ۲ ماهه ثانیه ای بیدار میشه؟ مثلا سر جاش خوابیده ، پامیشه دنبال سینه میگرده ، باز شیر میخوره میخوابه و دوباره زود پا میشه و ... شدم پستونک سیار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم اسی حالا که نوزادت بزرگتره تجربت بیشتره نمیدونی چرا نوزاد ۲ ماهه ثانیه ای بیدار میشه؟ مثلا سر ج ...
پستونک بهش نمیدی؟؟ دخترمن به صدا حساس بود باکوچیک ترین صدایی بیدارمیشد وقتایی که من پیشش بودم راحت میخوابید وقتی از پیشش میرفتم بیدارمیشد همه بچه هاتواون سن میل به مکیدن دارن دوس دارن همش یه چیزی تو دهنشون باشه
نمیدونستم این دو برند پستونک هم دارن باشه عزیزم لطف کردی راهنمایی کردی باید از سیسمونیا بخرم.. یه مدل ارتودنسی هم داره اونو نمیگرفت مارکشو نمیدونم هدیه بوده ..
اره اگر میگرفت خیلی راحت میشدم یعنی بزور سرویس میرم یا لباس تو لباسشویی میذارم و کارای خونه رو در حد کم میکنم 🥲 غذا که هیچی نمیتونم درست کنم همینم ک میخرم بیدار میشه گریه و فلان نمیذاره با ارامش بخورم .. پستونکم بذارم میام میبینم پرت کرده بیرون 🤣