2777
2789

میگم اسی حالا که نوزادت بزرگتره تجربت بیشتره

نمیدونی چرا نوزاد ۲ ماهه ثانیه ای بیدار میشه؟ مثلا سر جاش خوابیده ، پامیشه دنبال سینه میگرده ، باز شیر میخوره میخوابه و دوباره زود پا میشه و ... شدم پستونک سیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم اسی حالا که نوزادت بزرگتره تجربت بیشتره نمیدونی چرا نوزاد ۲ ماهه ثانیه ای بیدار میشه؟ مثلا سر ج ...

پستونک بهش نمیدی؟؟ دخترمن به صدا حساس بود باکوچیک ترین صدایی بیدارمیشد وقتایی که من پیشش بودم راحت میخوابید وقتی از پیشش میرفتم بیدارمیشد همه بچه هاتواون سن میل به مکیدن دارن دوس دارن همش یه چیزی تو دهنشون باشه

پستونک بهش نمیدی؟؟ دخترمن به صدا حساس بود باکوچیک ترین صدایی بیدارمیشد وقتایی که من پیشش بودم راحت م ...

گفتم شاااید رفلاکس داره اذیته بعد هی شیر میخوره پرخوری میکنه بالا میاره اضافشو و خوابش میپره .. از دیروز داغونم کرده

رفلاکس پنهان منظورمه .. پس ممکنه نداشته باشه خود ب خود بیدار میشه 😫

پستونکی نه راستش نیس بزور میگیره 🥲

گفتم شاااید رفلاکس داره اذیته بعد هی شیر میخوره پرخوری میکنه بالا میاره اضافشو و خوابش میپره .. از د ...

اره شاید داره رفلاکسه پنهانم اینجوریه پرخوری میکنن ولی تند تند بیدار نمیشن

گفتم شاااید رفلاکس داره اذیته بعد هی شیر میخوره پرخوری میکنه بالا میاره اضافشو و خوابش میپره .. از د ...

پستونکای مختلفو امتحان کن ببین کدومو میگیره شاید بزرگ پستونک نمیگیره چه مارکی میدی؟؟ پینو و چیکو خوبه امتحان کردی؟؟ پستونک بگیره راحت میشی

پستونکای مختلفو امتحان کن ببین کدومو میگیره شاید بزرگ پستونک نمیگیره چه مارکی میدی؟؟ پینو و چیکو خوب ...

هی اور شی روزانه .. بیست دفعه بیدار شد پستونک دهنش گذاشتم خواب میرفت .. بالاخره خوابید 😫

این دوتا که من گفتمو امتحان کن ببین میگیره

نمیدونستم این دو برند پستونک هم دارن باشه عزیزم لطف کردی راهنمایی کردی باید از سیسمونیا بخرم.. یه مدل ارتودنسی هم داره اونو نمیگرفت مارکشو نمیدونم هدیه بوده ..

اره اگر میگرفت خیلی راحت میشدم یعنی بزور سرویس میرم یا لباس تو لباسشویی میذارم و کارای خونه رو در حد کم میکنم 🥲 غذا که هیچی نمیتونم درست کنم همینم ک میخرم بیدار میشه گریه و فلان نمیذاره با ارامش بخورم .. پستونکم بذارم میام میبینم پرت کرده بیرون 🤣

چن ماهشه که انجیر میدی توسوپ چیا میریزی

از سایت نی نی مام خریدم فرنی آماده رو تو سوپ هم هویج نخود سیب زمینی و گوشت یا مرغ و برنج میریزم

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
نمیدونستم این دو برند پستونک هم دارن باشه عزیزم لطف کردی راهنمایی کردی باید از سیسمونیا بخرم.. یه مد ...

اوایل کلا یکم بچه داری سخت هست یکم بگذره بهتر میشه سیسمونی فروشیا چیکو رو دارن پینو رو فروشگاه ها هم دارن چون کوچیکه راحت تر میگیرن بچه ها