2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی کنار بیا کاریش نمیشه کرد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
آفرین👏👏👏👏جای همچین کامتتی خالی بود

والا😂❤️

میدونی چیه؟ من خیلی عاشقت بودم... خیلی زندگیم سخت گذشت تا رسیدم به تو و فکر کردم عشق رو پیدا کردم... فکر کردم میتونم بدون استرس و احساس گناه بغلت کنم و ببوسمت چون محرمم بودی همسرم بودی همدمم بودی اما تو نخواستی... من یه قدم سمتت برداشتم ده قدم دور شدی... چجوری دلت اومد... تو که میگفتی من با دختر و زن جماعت اصلا نمیتونم بدرفتاری کنم... چیشد اون همه ادعای عاشقیت... مگه تو نبودی میومدی دم درمون تا شاید منو ببینی... مگه تو نبودی شب قبل عقد تا صبح نخوابیدی از ذوقت... چیشد جان من؟؟؟ خیلی اومدم سمتت و غرورمو شکوندی و بعد اون تصمیم گرفتم با بوی لباست خودمو آروم کنم اما سمتت نیام... تو با من بد کردی 🙂❤️🩹

سختهههععع😭😭😭😭

اره خیلی ولی چه میشه کرد خودمم دارم عذاب میکشم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز