2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اصرار میکنه با اونا زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 116 پست
اسی خدا به دادت برسه حالا مادر شوهرت رو دست به سر کردی با دختر عمه اش میخوای چیکار کنی درکل شوهر خود ...

نه شوهرم هرچی بگم گوش میکنه تا گفتم بریم شهر دیگه رفتیم با دختر عمش قطع رابطه کرد

احتمالا خودت مادرشوهری انقدر کنکاش میکنی تو تاپیکام یه چیزی پیدا کنی تا بیینی فیکه۶ ماه پیشم بری همی ...

یکم اب بخور عصبانیتت بخوابه بعد دوباره برو پیام منم بخون چی نوشتم در جواب اون خانم بهش گفتم در مورد مادرشوهرش دروغ نگفته ازت حمایت کردم کامنت گذاشتم بهت کمک کردم طرفتو گرفتم ولی گفتم اوکی یه سری چیزا مثه شغلش هم خونی نداره اینارو قشنگ بخون بعد بیا اینجا بی ادبی کن به من بپر

در ضمن من از خودتم کوچیک ترم ولی ادبم میرسه به کسی که کمکم میکنه انگشتو گاز نگیرم

کاربر شورت بنفشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم اب بخور عصبانیتت بخوابه بعد دوباره برو پیام منم بخون چی نوشتم در جواب اون خانم بهش گفتم در مورد ...

عصبانی شدم اونجوری گفتی فکر کردم که مخالفت کردی

اعصابم خورده خیلی از کارای مادر شوهرم ببخشید بد بهت گفتم

برا خودت متاسف باش و دل سنگت که انتظار داری بچه ای که بدنیا اوردی تا اخر عمر ور دل خودت نگهش داری. ن ...

باکلمه به کلمه ات موافقم🌷بچه خون کرده که بایدهمش ازپدرومادرش نگهداری کنه. پدرومادر زحمت کشیدن؟! خودشون بچه خاستن پس وظیفع شون بوده بزرگش کنن وپس این توقعشون بیجاس که تااخرعمرشون بچه نوکریشونو بکنه

عصبانی شدم اونجوری گفتی فکر کردم که مخالفت کردی اعصابم خورده خیلی از کارای مادر شوهرم ببخشید بد بهت ...

اشکالی نداره اینجا زیاد پیش میاد

امیدوارم مشکلت حل بشه

کاربر شورت بنفشم

نه شوهرم هرچی بگم گوش میکنه تا گفتم بریم شهر دیگه رفتیم با دختر عمش قطع رابطه کرد

خب خدارو شکر

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اصن چرااول زندگی که قراره آدم باشوهرش خوش بگذرونه وبهترین سالهای زندگیشه ومیخادخاطره بسازه بایدکلفتی یکی دیگه رابکنه.. مریضه پرستاربگیرن. پسرشودوستداره میخاس زنش نده چ حرفا

عصبانی شدم اونجوری گفتی فکر کردم که مخالفت کردی اعصابم خورده خیلی از کارای مادر شوهرم ببخشید بد بهت ...

هرچه زودتر توشهر محل کار همسرت خونه بخرین که اونجا موندگار شین.... نهایت هفته ای یه بار بیاین در حد ۲۴ ساعت بیاین بمونین و بعد برین.

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اتفاقا شماها خیلی سنگدلید واقعا ادم شک میکنه به اینکه دل دارید یا نه متاسفم

تقدیم به خودت عسسسیسممم 😏😏🤣🤣🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

پیش مادرشوهرتی.؟؟ خدانجاتت بده.

بله . اشتباهم این بود بخاطر همسرم قبول کردم ولی نمیدونسم چنین روزگاری رو قراره تجربه کنم

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

از خانواده شوهر کلا دورباشین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.