2789
عنوان

مادرشوهرم اصرار میکنه با اونا زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 116 پست
هیچ توافقی . میدونستم مادرش مریضه ولی اینجوریشو نمیدونستم خودشونم هیچ نگفتننامزدی که تموم شد عقد کرد ...

نه فرق که داره ولی اگر شوهرت خواست نزدیک مادرش بمونه پیشنهاد بده اصلا محله دیگه یا چند کوچه اون ور تر

بازم فرق داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا شماها خیلی سنگدلیدواقعا ادم شک میکنه به اینکه دل دارید یا نهمتاسفم

تو زیادی ساده هستی ..عزیزم دوست داری کلا برو تو یه اتاق از خونشون زندگی کن .قطعا دوست داری حریم خصوصی نداشته باشی .حرف خصوصی نتونی با شوهرت بزنی .برای نفس کشیدن 💩💩ساعت عملیات جمعه شبت مادر شوهر ررر تصمیم بگیره .کلاا عادت کردی افشار زندگیتو بدی دست به بزرگتر .خودت از خودت عقل و شعور و اختیار نداری

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اتفاقا شماها خیلی سنگدلیدواقعا ادم شک میکنه به اینکه دل دارید یا نهمتاسفم

برا خودت متاسف باش و دل سنگت که انتظار داری بچه ای که بدنیا اوردی تا اخر عمر ور دل خودت نگهش داری. نه بچه بدنیا بیار و نه توقع و انتظار بیجا داشته باش علاوه بر بچت انتاظر داری زنضم در خدمتت باشه

اگر قراره ناف بچتو تا اخر عمرت نمیخوای از خودت ببری همون بهتر زنش ندی ور دل خودت نگهش داری. برو روانشناس و مشکلتو حل کن . ارامشم مهمتر از جروبحث با ادمای غیرمنطقی امثال شماس سنگدل شمایی که توقع و انتظار بیجا از فرزند داری.

شما فضول شغل منی؟ برو به کار خودت برس

اول که درست صحبت کن من اگه فضول باشم تو دروغگویی که از تاپیکات داد میزنه حداقل بذار یکم بگذره بعد هی پشت هم رنگ عوض کن ولی خب به هر حال به من مربوط نمیشه تا فردام دروغ بگو اینقد دروغ بگو که صد سال روش تحویل بشه

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

اول که درست صحبت کن من اگه فضول باشم تو دروغگویی که از تاپیکات داد میزنه حداقل بذار یکم بگذره بعد هی ...

احتمالا خودت مادرشوهری انقدر کنکاش میکنی تو تاپیکام یه چیزی پیدا کنی تا بیینی فیکه

۶ ماه پیشم بری همین حرفارو درمورد خانواده شوهرم زدم مشخصه

نمیفهمم چرا همتون میگید نهمادر خودتونم باشه میگید نه؟ یکم انسان باشیدمگه دشمنشهاونم ادمه اتفاقا ثواب ...

بله عزیزم کمک کردن ثوابه.. ولی بعضیا وظیفه میدونن درصورتیکه عروس هیچ وظیفع ای نداره. وگرن ماخودمونم پیری داریم کمک میخاییم به شرطی که طلبکاربچهامون نباشیم.

نه دیگه بی ادب نشو همه حمایتت کردیم

حقشه این رفتارا من اومدم تو تاپیکش راهنماییش کردم براش کامنت گذاشتم حتی به اون کاربر گفتم نه در مورد مادرشوهرش دروغ نگفته ولی رفتم نگاه کردم دیدم خب باشه هم خونی نداره یه چیزایی مثلا شغلش ولی بازم در مورد مادرشوهره راست گفته ولی اینقد بی ادب میپره به کسی میاد تاپیکش براش کامنت میذاره کمکش میکنه

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

اسی خدا به دادت برسه حالا مادر شوهرت رو دست به سر کردی با دختر عمه اش میخوای چیکار کنی درکل شوهر خودتم اندکی بیشتر مقصره شنا اصلا اولویت اول زندگیش نیستی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.