2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اصرار میکنه با اونا زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اینکه عقلت رو به طور کامل از دست داده باشی که بخوای این کار انجام بدی تو خونه مادرشوهر خودش عذاب چه برسه مادرشوهری که اینجوری همش تو بغل شوهرت باشه حتما هر شب هم میخواد بیاد از تو جداش کنه ببرتش اتاق خودش بگه اینور بخواب شوهرت دیگه دوسالش نیست که این حرکاتو انجام بده زن داره نه تنها نرو بلکه از شهر فرار کنید

کاربر شورت بنفشم

اصلن مشخص نبود اینجوریه اونموقع

برید شهر دیگه زندگی کنید

با چیزایی که گفتی نمیذاره آب خوش از گلوت پایین بره

خودم یه پسر دارم چیزایی تو نی نی سایت میشنوم میگم حواسم باشه این کارا رو نکنم بعداً که پسرم ازدواج کرد 😅😅

مادره اصلاً هم افسرده نیست. فقط دلش نمیخواد پسرش پیش همسرش باشه. همه کارهاش هم اداست. اگه شوهرت یه موقع سر این موضوع دعوا راه انداخت رُک بگو یا زندگی مستقل با هم یا مادرت.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خب اگر میخاست مجرد میموند دیگه چرا ازدواج کنه ؟از کی تا حالا مادرشوهر شده مادر ؟عجب عجب

پس مادرشوهر چیه؟ دشمنه؟

مادر و دخترم باهم دعوا دارن

پس طبیعیه با مادرشوهرم ادم گاهی دعوا داشته باشه

و از نظر من هیچ اشکالی نداره اونم مثل مادر خودم

شما مستقل باش همیشه