2777
2789
عنوان

گوشت بوقلمون خریدم اما حس بدی دارم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست

عزیزم فکر کن یه مرغ بزرگه. کثیف چرا؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره مامان منم میگیره خوشمزه ستمامانم با دنبه گوسفندی چرخش میکنه

منم با دنبه چرخ کردم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

آره مامان منم میگیره خوشمزه ستمامانم با دنبه گوسفندی چرخش میکنه

درسته چون چرب نیست اصلا

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

خیلی خوشمزه س ولی به نسبت مرغ عادی یکم سفت تره ولی خب خاصیتش خیلی بیش تره

گوشت شترم عالیه

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

من امروز باهاش قرمه گذاشتم نگووو ابگوشتم میزارم خورشت ولی کبابی نکردم تاحالا درکل دلت میاد؟ نسبت ب گ ...

قرمه چطوری باهاش درست میکنی؟خوشمزه س؟

من تا حالا گوشت بوقلمون نخوردم برای همین بدم میاد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

چطوری درست میکنید؟من حس میکنم تخم مرغ بزنم توش بیشتر بو میگیرخ

تخم مرغ یادم نیست زدم یا نه

ولی گوشت خام چرخ کردم بهش نمک فلفل سماق زدم بعد تو روغن سرخ کردم

کی تموم میشه 
تخم مرغ یادم نیست زدم یا نه ولی گوشت خام چرخ کردم بهش نمک فلفل سماق زدم بعد تو روغن سرخ کردم

پیاز نمیزنی؟

خوب میشه؟

گوشت بوقلمون همین که طبعش گرمه ..واسه خانوما مخصوصا عالیه .بخور حالشو ببر

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀