2777
2789
عنوان

تفسیر بی بی چک لطفا کمک

4155 بازدید | 22 پست

خانومای با تجربه کمک

من دیشب تست زدم روش نوشته بود ۳ دقیقه بعد نتیجه میده بعد از ۳ دقیقه دیدم یه خطه گفتم منفیه خب رفتم خابیدم صب دوتا خط شده بود یعنی مثبته یا اعتباری نداره بعد چند ساعت؟؟؟؟؟

روز ۲۰ پاکی هم بودم هل بودم😉

چون سینه هام درد میکنه و توی نافم تیر میکشه🤔🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر نتیجه ای بعد از یه ربع معتبر ننیست

خودمم شک دارم بعد چند ساعت معتبر نباشه

ولی صب ب همسری نشون دادم این توضیحاتم بهش ندادم گفتم باردارم دیگه باید حواست بهم باشه منو خابونده که از جام تکون نخورم 😊

پسرمو امروز خدش برد مهد گفته دست ب سیاسفید نمیزنی 

میدونستم ممکنه منفی باشه ها ولی نمیدونمدچرا بهش نشون دادم

خودمم شک دارم بعد چند ساعت معتبر نباشه ولی صب ب همسری نشون دادم این توضیحاتم بهش ندادم گفتم باردارم ...

خخخخ خواستی ناز کنی براش

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    

عزیزم مطمئن باش مثبته منم سینه هام درد میکرد و زیر دلم تیر میکشید،یک هفته قبل پری گذاشتم بعداز چند ساعت هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد،تا اینکه امروز صبح که یک روز مونده به پری درجا مثبت شد

خوش اومدی مامانی،قدمت رو جفت چشای منو بابایی
عزیزم مطمئن باش مثبته منم سینه هام درد میکرد و زیر دلم تیر میکشید،یک هفته قبل پری گذاشتم بعداز چند س ...

وااای خدا از زبونت بشنوه بنده خدا انقده ذوق کرد برام دعا کن چندروز دیگه بزنم مثبت باشه

گفته گوشیتو خاموش کن بخواب گوشی برای بچمون بده🙄

وااای خدا از زبونت بشنوه بنده خدا انقده ذوق کرد برام دعا کن چندروز دیگه بزنم مثبت باشه گفته گوشیتو ...

ای جااااانم باز خوبه شما یدونه بچه دارید،منکه اولی بود و بعداز ده ماه انتظار اومد تودلم،امروز رفتم آز بدم شوهرم انقدر آرووووم رانندگی میکرد میگفت خطر داره،ایشالله که بارداری عزیزم بزار موقع پری دوباره تست بزن

خوش اومدی مامانی،قدمت رو جفت چشای منو بابایی
ای جااااانم باز خوبه شما یدونه بچه دارید،منکه اولی بود و بعداز ده ماه انتظار اومد تودلم،امروز رفتم آ ...

عزززیزم

ایشالا بسلامتی نی نیت بدنیا میاد

این آقایون تا بچه دهمی هم ذوق میکنن😂

@خوششبختتم  سلام گلم . میدونم تاپیکت قدیمیه اما منم دقیقا نتیجه بی بی چکم همینجوری شده

میخواستم بپرسم باردار بودی اونموقع یانه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
@خوششبختتم    سلام گلم . میدونم تاپیکت قدیمیه اما منم دقیقا نتیجه بی بی چکم همینجوری شده ...

عزیز دلم شرمنده که دیر جواب دادم خداروشکر بارداری انگار مبارکت باشه مامان خانومی خیلی مواظب خودت باش دختر ناز منم یکسال و نیمشه

عزیز دلم شرمنده که دیر جواب دادم خداروشکر بارداری انگار مبارکت باشه مامان خانومی خیلی مواظب خودت باش ...

خواهش میکنم گلم عیب نداره. بله باردار شدم ولی متاسفانه از دست دادمش

خدا گل دخترتون برات حفظش کنه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️