2777
2789
عنوان

ازدواج دومم هم راضی نیستم اصلا

2274 بازدید | 87 پست

رک میگم ازدواج دوممه دوساله ازدواج کردم.بچه ندارم.شوهرم ب شدت بددل و عصبی و بچ ننه هس.من توی این دوسال یکبار هم تنهایی یا حتی با دوستام بیرون نرفتم....یا مامانم بوده یا خودش.خونواده شوهرمم بدترین بدی هارو کردن.ادمایی ان که واقعا زور حرف میزنن و زورگو ان ...مثلا ی بار در خونم رو لگد زدن و شوهرم اومد بهم سیلی زد.مثال از شوهرم بگم منو ب زور خونه مادرش میبره میدونه دوس ندارم برم.خونه مامانم هر وقت میگفتم ببر غرغر میکرد مثلا هفته ای ی بار یا دوهفته ی بار.

یک بار دوستن دعوت کردم بهم گف بگو نیاد چون مجرده شاید لا دوس پسرش بیاد....

بیرون. رفتن از این زندگی بهتر نیست ب نظرتون؟اینم بگم شوهرم هم مطمئنم طلاقم نمیده اذیت میکنه..

خواهر من اینبار جدا شدی تا مدت ها ازدواج نکن چون کسی که دوبار اشتباه میکنه قطعا باید اول مشکل رو تو خودش حل کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم واای چه بد

خوب بسنج شرایط رو

چون میشه ازدواج سومت بعد از این شاید یکم حرفا و رفتارای بقیه اذیتت کنه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ازدواج دوم باید با چشم باز تر انتخاب میکردی

میگی طلاقتم نمیده

از خودت بپرس آیا اگر دوباره طلاق بگیرم ازدواج میکنم؟یا قید ازدواجو میزنم؟بپرس ببین از زندگیت چی میخوای؟بعد طلاق میخوای چیکار کنی؟خانوادت حمایت میکنن؟

همه اینارو جواب بده به خودت ببین طلاق بگیری بهتره یا بمونی

فقط لطفی که در حق خودت میکنی اینه با این شوهر هیچ وقت بچه دار نشی

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
بخدا من مشکلی ندارم اخلاقم همه چیم خوبه. .....

منظورم این نبود شما حتما مشکل اخلاقی داری منظورم این بود تو تصمیم گیری و بررسی موضوعات ضعیفی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ازدواج دوم باید با چشم باز تر انتخاب میکردیمیگی طلاقتم نمیدهاز خودت بپرس آیا اگر دوباره طلاق بگیرم ا ...

اگر جدا شم پشتوانه مالی ک دارم.و خونوادم اینجوری نیس ک مثلا قیدمو بزنم اما صددرصد با طعنه ها و تیکه های خونوادم مواجه میشم...

درسته قبول دارم...درسته ی بار دیگه جدا شدم اما ازدواج قبلیم بخدا انقدر هم سمی نبود

وقتی زمان میگذره چشمت قبلی هارو فی لتر میکنه من از الان تو صددپله بد ترم ولی بازم فکر جدایی نمیکنم چون این زندگی خودم ساختم خودمم اخلاق بد دارم شوهرم صد برابر الان شوهر تو بده ولی خب ...