2777
2789

دفترچه میامده که هنوز

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مسخره کرده آموزش پرورش یعنی چی این کار

برمیدارد این سن بالا ها رو میگیره آخه 35.40ساله کجا دیگه حوصله درس دادن داره

معلم باید جوان باشه حوصله داشته باشه

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

چی؟

دفترچه نیامده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مسخره کرده آموزش پرورش یعنی چی این کار برمیدارد این سن بالا ها رو میگیره آخه 35.40ساله کجا دیگه حو ...

چه ربطی دارع

من خودم ۲۸ سالمه تازه داخل ۲۸ سالگی رفتم

دلم میخواد رشتمو تدریس کنم

لابد اون ۳۵ ۴۰ ساله ام دلشون میخواد تدریس کنن

ولی اگ عدالت باشه سهمیه و اینا نباشه عالی میشه

چه ربطی دارعمن خودم ۲۸ سالمه تازه داخل ۲۸ سالگی رفتمدلم میخواد رشتمو تدریس کنملابد اون ۳۵ ۴۰ ساله ام ...

فامیل ما به معلم 45 ساله امسال شده بود معلمش خانواده ها اعتراض کردند نه چیزی حالیش بود نه اعصاب داشت

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

فامیل ما به معلم 45 ساله امسال شده بود معلمش خانواده ها اعتراض کردند نه چیزی حالیش بود نه اعصاب داشت

خب دیگ

کسایی ک اعصابو شایستگیشو دارن قبول بشن

مثلا من خالم ۵۰ سالشه اما انقدر با ادم با حوصله ای صبرشم زیاده

ولی حیف ک وکیله😂

خلاصه بنظرم باید معلم از هر لحاظ مورد بررسی قرار بگیره

روانشناسی تحصیلی و...

نیامده؟

نه ندیدم تو گروه فقط دفترچه اش تدوین شده

درکل طرح خوبی نیست اونی که چندین سال رفته دبیری خونده با اونی که اینجوری قبول میشه زمین تا آسمون فرق ...

شما چون از مسیر به کار گیری اطلاع نداری اینو میگی

وگرنه استخدامی ها باید دروس دبیری رو خودخوان آزمون بدن بعد هم که کتبی قبول میشی باید باز همون تئوری هایی که خوندی رو عملی آزمون بدی و حتی از دانشگاه فرهنگیان سخت تره