2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام بدم عایا؟

524 بازدید | 41 پست

سلام من دیروز الکی عصبی شدم البته شوهرم یه چیزی گفت که باعثش شد ولی من خیلی بد داد زدم و عصبی شدم.البته اونم شده که الکی عصبی شده باشه گاهی و من خیلی ناراحت شده باشم ولی منتظر شدم یه پیامی بده ولی نداده فقط رفتارش روز بعد مهربون تر شده...الان خیلی ناراحتم از رفتار دیشبم. به نظرتون پیام بدم بهش؟ اگه آره چی بنویسم براش؟

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

یع پیام صبح بخیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفته سر کار بزن روز خوبی داشته باشی عزیزم

مختصر در حد یه خط اگه خیلی هم شروع کنی به عذر خواهی و اینا دیگه ممکنه ول نکنه و هی کشش بده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
پیام واسه چی؟  اون شب تمام شده رفته دیگه. بیخیال کشش نده مخصوصا این که میگی روز بعد مهربون تر ...

منظورم این بود وقتی خودش عصبی میشه و داد میزنه ..روز بعدش مهربونتر میشه ولی پیام معذرت خواهی نمیده

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

استارتر انگار تو هم مثل منی که اگه با شوهرت دعوا کرده باشی صبح میره سرکار دلت تنگ میشه و پشیمون میشی خخخخ

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

همسره عزیزم.من دچار پریود مغزی شده بودم.بسیار سپاسگزارم که کیسه بوکس من شدی تا عصبانیتم خالی بشه.از این ب بعد هم کیسه بوکس میمانی.باشد که‌رستگار شوی 😍😆😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه