2777
2789
عنوان

از باباتون راضی اید

395 بازدید | 51 پست

بابام جزو مردای خوب حساب میشه چون متعهد بوده و اخلاقشم بد نیست خوبه ولی حتی بابامم بنظرم نباید زن میگرفت و خانواده تشکیل میداد چون حوصله و عرزه نداره یه تفریح ساده ببره. محل زندگیمونم یه جاییه که حمل و نقل نداره منم خودم ماشین ندارم واقعا عذابه آدم دلش بگیره فقط باید تو چاردیواری دق کنه . یه چیز دیگه ام اینکه لباس و تفریح و هرچی به جز خوراک به نظرش خرج اضافست . کار هم برام تا حالا جور نشده متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به هیچ عنوان ازش راضی نیستم...

از افغانی جماعت و خائن جماعت متنفرم، و اگه باهاشون برخورد داشته باشم رفتار خوبی ندارم باهاشون، پس اگه جزو این دو گروه هستی با من همکلام نشو🤍پاینده باد ایران🇮🇷♥️

بللللههه

هم پدر خوبیه هم همسر خوبیه

یه پدربزرگ فوق العاده هم هست

عاشقشم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نه با تینکه تا حالا نه دسن رومون بلند کرده نه از گل نازکتر گفته همه زندگیمونو مادرم جمع کرده بابا بیکار فقط میشینه خونه کارت مادرم دستشه خرج میکنه تو بگو یه جو مردونگی

لایک نکن پدر بیامرز

نه

یه زندگی بخور نمیر واسمون درست کرده اصلا ازش راضی نیستم

ما اول زندگی مرفهی داشتیم

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊