2777
2789
عنوان

دختر تحصیل کرده پسر بی سواد

154 بازدید | 18 پست

دخترا من دوستم یه ساله که با به آقا پسری هست

ولی آقا کلاس هفتم ترک تحصیل کرده اولش دوستم اهمیت نداد که این طرف تحصیلات ندارع (خب بچه بود کلاس دهم)اما الان که میره کلاس کنکور پسرا رو میبینه که دارن واسه دانشگاه درس میخونن

میخواد از پسره جدا شه

پسره خیلی هم دوسش داره اما متاسفانه کلا علافه و اهل دود و ایناست

دوستم مونده چیکار کنه دلش میخواد با کسی باشه که تحصیل کرده باشه و اهل این چیزا نباشه

مونده چطوری از طرف جدا شده وابسته هم هست

پسره هم رسماً عاشقشع

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞

دوستت به جای مغز تو سرش گه جمع شده

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم کات میکردم یا درستش کنه اگ میشه

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

کات کنه پسر علاف و اهل دود دو تا دلیل بزرگه

خودشم میخواد ولی همدیگرو خیلی دوست دارن مونده چیکار کنه

دیشب هم به پسره گفته خودزنی کرده اومده جلوی در اینا

خودشم میخواد ولی همدیگرو خیلی دوست دارن مونده چیکار کنه دیشب هم به پسره گفته خودزنی کرده اومده جلوی ...

اوه این سلامت روانم نداره همون کات بهتره 😐😂

گفتم اگ راهی باشه نصحیتش کنه آدم شه اینجوری میگی ک نمیشه

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

اگه کات نکنه به معنای واقعی بیچاره میشهکاش این قدرتو داشتم به همه دخترها بگم لطفا قدر خودتونو بدونید

متاسفانه بچه بود و خر جور گرفتشس با این رفت توی رابطه

الان میره کلاس کنکور پسرای خوانوادع دار رو میبینه قشنگ نظرش عوض شده ولی خب اینم دوسش داره

اوه این سلامت روانم نداره همون کات بهتره 😐😂گفتم اگ راهی باشه نصحیتش کنه آدم شه اینجوری میگی ک نمیش ...

اره بابا گرفته روی رفیق من

ک اگه بری اینکارو میکنم اون کارو میکنم

من 6 ساله با پارتنرم با همین از 16 سالگی اونم دوست نداشت درس بخونه میخاست بره ت شغل آزاد من گفتم ک من میخام برم دانشگاه تحصیل کردم ام خانوادم تحصیل کرده ان نمیشه بیایی خواستگاری من بعد مدرکت دیپلم باشه خوشم نمیاد بخاطر من نشست درس خوندن دانشگاه رفت الان مهندسِ از ی دانشگاه معتبر و رشته تاپ خیلی چیزاشو دوست نداشتن بهش گفتم تغییر داد خودشو اونم تحت هیچ شرایط نمیخاست من کات کنم باهاش

پسره چندسالشه؟ اگه ۲۰ سال ایناس پس هنوز سنی نداره،

اگه واقعا عاشق همدیگن، ازش بخواد ادامه تحصیل بده اونم و اگه قبول کرد باهاش بمونه

اگرم قبول نکرد، خب دیگه خودش نخواسته

ای هیچ ، برای هیچ ، بر هیچ ، مپیچ.

من 6 ساله با پارتنرم با همین از 16 سالگی اونم دوست نداشت درس بخونه میخاست بره ت شغل آزاد من گفتم ک م ...

این دوست من سعی کرد پسره رو آدم کنه ولی خب متاسفانه جو خونه این پسره هم خوب نبود

کل داداش های معتاد..