2777
2789
عنوان

شروع مطالعه کنکور

121 بازدید | 8 پست

سلام شبتون بخیر

من پشت کنکوریم که از مهر شروع کردم بنا به دلایلی مشاور گند زد به زندگیم و دوباره دی مشاور گرفتم و اغتششات شد ونتا ۲هفته قطع شد از اونجایی که ادم ترسو هستم و پایم ضعیف بود رشته از دستم دررفت و این بهمن ماه روهم بااسترس وعذاب وحدان از دست دادم جوری صبح بلند میشدم کتابلم نگاه میکردم گریه میکردم اما قدم برداشتنم خیلی کوچیک بود امشب مشاورم زنگ وزد رک وپوست کنده بهم گفن خودت عذاب نده نمیخوای بخونی نخون فقط الکی به اسم درس خودت حبس کردی با ابن وضعیت پیش بری مامایی زابل هم قبول نمیشی(هدفم مامایی اهواز) وخوب همه حرفاش درست بود وبهم میگعت داری بهونه میاری اینطوری شل کن وسفت کن نداریم حق داره هرچی بگه

من نمبدونم چطور حسم بگم یجکریم که از ترس وعذاب وحدان حتی تفریحم بکنم بهم لذت نمبده و استرس بجای اینکه محرکم باشه بیشتر منو عقب میندازه از اطرف خانواده تحت فشار نیستم ولی اتفاقی که سر کنکور برادرم افتاد حرف وحدیقا نگاه تحقیرامیز بقیه حرف دل پدرمادرم که توهم چیزی نمیشی برای ما و اینکه امساا با زور از مامانم اجازه گرفتم پشت بمونم حاضریود پیام نور بخونم اما کنکور ندم راستش مشاوری که اول سال گرفتم زندگیم نابود کرد 🙂وگرنه من داشتم میخوندم باهمون پایه ضعیف اما الان مبترسم الان مبترسم نشه دیگه خانوادم عمرا بزارن باید همین امسال قبول بشم اما میترسم با این پایه چیکارکنم

مشاور اولت چکار کرد که ضربه خوردی؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم راهنمایبم کنید چطور خودم کنترل کنم نترسم

درس نخوندم برمیکرده به ترس واسترسم از نشدن برمیکرده به عدم باور به خودم ، نمیدونم باید چیکارکنم حاضرم هرچی تفریح فدا کنم هرکاری بکنم اما اخرسال مامایی قبول بشم همش توذهنم میاد توخنگی بخونیم قبول نمیشی فلانی مهر خوند نشد تومیخوای قبول بشی مدام تو سرم صدای سرکوفت میاد🙂من باید قبول بشم راهی ندارم هیچ پلن بعدی نیست ای کاش اللن مهر بود ودستم داغ میکردم از اون مشاور کمک نگیرم

مشاور اولت چکار کرد که ضربه خوردی؟

همجوره شرایطم براش توضیح دادم و هزینه دادم برای یک ماه و مرد هم بود خیلی راحت نبودم که خرف بزنم ولی نه برنامه شخصی بهم داد نه زنگ زد نه گزارش کار خواست هیجی🙂من همجوره اعتماد کردم بهش بابدبختی از ابان اواره شدم تو پیجا دنبال مشاور کسب روهم نمیشناختم و ضررهم کرده بودم دیگه نمیشد به کشی اعتماد کنم همزمان میخوساتم فکر جیب خانوادمم باشم اینشد که نیم سال اولم به بدترین حال ممکن گذشت و افسردگی خیف گرفتم فقط بزور خودم جمع کردم تا دی که اونم🙂اگر ولم نمیکرد من باهمون مشاور میخوندم اما دید هزینه ندادم خیلی روی من سرمایه گذاری نکرد

میخوای از عذاب وجدان خلاص شی؟

علت قبولیم خلاصی از عذاب وحدان نیست مامایی دوست دارم برای شادی بابا مامانم برای زندگی مستقل خودم برای اینکه مفید باشم برای خودم ویقیه برای اینکه حس یه عقب مونده از دوستام نداشته باشم هرروز نشونم که میگن هیجی نمیشی

من الان چیکارکنم با این پایه ضعیف

مشگل هورمونی هم دارم از استرس خیلی سال

تمام بدنم بهم ریخته اولین علتی که میخوام قیول بشم همین که من سر درس اینجوری نابود شدم باید تهش نتیحه ای باشه اینکه از ریخت وقیافه افتادم باید تهش به درد خودم بخوره

ترس نشدن ولم نمیکنه

اسی من تایپکتو دیدم

اولش خواستم سکوت کنم اما دلم سوخت که چیزی نگم بهت خودم شرایط سختیو داشتم و دارم درک میکنم

ببین رک و پوست کنده بهت بگم

خیلی بستگی به طرز فکرت داره اگر محکم و جدی بگی میتونم و فقطططط تلاش کنی

چه بسا رشته های بالاترم قبول شی واقعا دلی دارم میگم بهت

اما اگر بترسی یا شک به دلت راه بدی و بجای تلاش

بپرسی میشه یا نه و شل کنی خب نمیشه

خیلی چیزا دارم برا گفتن ولی از ته قلبم خواستم بگم ایمان داشته باش به خودت و واااااقعا تلاش کن ببین تهش چی میشه

من ک میگم شدنیه اما اگر واقعا ب قبولی نیاز داری خودت باید بگی ک باید قبول شم وگرنه ما بگیم میشه یا نه هیچی عوض نخواهد شد تا وقتی پا تو مسیر نزاری

منم کنکوریم

مثل ت نمیدونم تا کجا پیش اومدی ولی الان ۶۰ درصد کنکورت نهاییه

نهایی خیلی جدی بگیر بخون

واقعا میشه رسید به همون مامایی که نیخوای

کنکورم با برنامه های مشاورت پیش برو موفق میشی