2777
2789

خیلی باید دعا و نماز بخونی بری زیارت نذر و نیاز گریه سر نماز همه کارا رو کردم ولی نشد کاری که بخواد نشه نمیشه

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه تعریف کنی؟ من حاجت محالم ازدواجه

خواهرم یه خونه داشت که یسری مشکل داشت هیشکی نمیخرید هزار تا آدم اومدن و رفتن اما نخریدن به محض اینکه ختم برداشت حاجتش برآورده شد

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

میشه تعریف کنی؟ من حاجت محالم ازدواجه

اازدواجم مطمئن باشه حتماً میشه یکی از تایپیکهای منو بخون در مورد همین قضیه است مال معجزه حضرت ابوالفضل ی دهم عاشورا بود من یه همسری با توجه به ملاکهایی که میخواستم از امام حسین درخواست کردم دقیقاً بیستم محرم بود که من با همسرم آشنا شدم

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

اازدواجم مطمئن باشه حتماً میشه یکی از تایپیکهای منو بخون در مورد همین قضیه است مال معجزه حضرت ابوالف ...

ببین به اهل بیت متوسل شدن خیلی جواب میگیریم مخصوصاً حضرت مهدی که زندهام هستند

اازدواجم مطمئن باشه حتماً میشه یکی از تایپیکهای منو بخون در مورد همین قضیه است مال معجزه حضرت ابوالف ...

عزیزم من چهل و یک سالم هست تمام عمرم متوسل شدم خبری نشد شمام خدا خواسته که شده اینقدر عاشورا و تاسوعا ازشون خواستم وقتی خدا نخواد نمیشه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

به ایشونم متوسل شدم دست خالی برم گردوندن

ححالا یه بار ین چلهای که میگم انجام بده یه کیسه شکلاتم نذر کن خب انشالله که جواب بگیری سعی کن توقعاتتم بیاری پایین