2777
2789
عنوان

جدی چرا من اینقدر سادم

215 بازدید | 23 پست

من و دخترداییم به شدت صمیمی هستیم وهمه چیو به هم میگیم همه چیوووو یعنی اگه یع اتفاق برامون بیوفته و دیر تعریف کنیم براهم از هم دلخور میشیم چرا نگفتی زودتر و الان من یه چی تعریف کردم و اونم یه حرفی بهم زد من بهم برخورد گفتم چرا یه جوری حرف میزنی انگار مشکل از منه و میخوای منو بکشونی پایین اونم گفت اگه یه بار دیگه حرفی بزنم و هی یه ایرادی اذش در بیاری دفه دیگه حرف نمیزنم باهات بعدم به حالت اول برگشتیم و صحبت کردیم

همش حس میکنم فقط منم توی رابطمون که همه چیو صاف راست و سریع میگم حس میکنم اون اینقدر صاف نیست باهام و یه چیزااییو نمیگه و پنهون میکنه ولی من منگل به دو ثانیه نکشیده زنگ میزنم براش تعریف میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://ninisite.co/discussion/topic/17980138/داستانم-و-بخونی-میفهمی-زجر-کشیدن-یعنی-چ�%8

https://ninisite.co/discussion/topic/17980138/داستانم-و-بخونی-میفهمی-زجر-کشیدن-یعنی-چی

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

همش حس میکنم فقط منم توی رابطمون که همه چیو صاف راست و سریع میگم حس میکنم اون اینقدر صاف نیست باهام ...

منم این ایراد رو دارم خیلی ساده ام باید تمرین کنی هر چیزی رو زود به کسی نگی همیشه مراقب باش

https://ninisite.co/discussion/topic/17980138/داستانم-و-بخونی-میفهمی-زجر-کشیدن-یعنی-چی

گزارش بزنید شناسایی نشم ممنونم

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

ما ک موضوعو نمیدونیم سر چی بوده. شما چی گفتی اون چی گفت ک بهت برخورده پس نمیتونیم قضاوت کنیم

شاید زودرنجی شایدم موضوع بزرگش کردی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ما ک موضوعو نمیدونیم سر چی بوده. شما چی گفتی اون چی گفت ک بهت برخورده پس نمیتونیم قضاوت کنیمشاید زود ...

زودرنج که هستم ولی من دقت میکنم اون خیلی با سیاسیت رفتار میکنه و من ساده مادم

ما ک موضوعو نمیدونیم سر چی بوده. شما چی گفتی اون چی گفت ک بهت برخورده پس نمیتونیم قضاوت کنیمشاید زود ...

من الان که دقت کردم یه دوست اجتماعی پسر داشت و این خیلییی کم راجبش میگفت بهم و بهم میگفت میدونی تو هیچی راجب این پسره نمیدونی چرا واقعن میگفتم خب خودت نمیگی میگفت بخدا نمیدونمم چی بگم بهت از کجاش بگم

چقدر من سادم بعد من یه اتفاقی میوفته به ثانیه نکشیده زنگ میزنم تعریف میکنم

منم شبیه خودتم

من الان که دقت کردم یه دوست اجتماعی پسر داشت و این خیلییی کم راجبش میگفت بهم و بهم میگفت میدونی تو هیچی راجب این پسره نمیدونی چرا واقعن میگفتم خب خودت نمیگی میگفت بخدا نمیدونمم چی بگم بهت از کجاش بگم

منم این ایراد رو دارم خیلی ساده ام باید تمرین کنی هر چیزی رو زود به کسی نگی همیشه مراقب باش