2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 126 پست
بله دهانه رحم رو باز میکنند و یه مایع رو وارد رحم میکنند و رحم پر میشه از اون مایع بعد با دستگاه عکس ...

ممنون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عکس‌برای چی؟

یک ساله اقدامم بچه دار نشدم دکتر نوشتن که ببینم چه مشکلی دارم ، البته میگن یه سریا که مشکل خاصی ندارند با اینکار بعدش باردار شدند

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از عکس رنگی باردار شدین؟؟

نه نشدم بعدش ۲ ای یو ای و یه ای وی اف ناموفق داشتم الانم طبیعی حامله شدم افتادم رو لکه بینی

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
جوابشم گرفتی؟

جوابشو گفتند شنبه برم بگیرم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
نه نشدم بعدش ۲ ای یو ای و یه ای وی اف ناموفق داشتم الانم طبیعی حامله شدم افتادم رو لکه بینی

اخ.ایشالله که اتفاقی نیوفته و نی نی تو به موقع وسالم بغل بگیری.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
والا منم همچیم اوکی بود و بخاطر مشکل همسرم مجبور شدم آزمایش و عکس رنگی و اینا بدم! ولی اینکه بگی اصل ...

برای من از درد پریود کمتر بود خودم شوکه شدم چون توی اینترنت زیاد از دردش شنیده بودم ، البته میگن به بدن خود شخص هم ربط داره

خب دردش در چه حد؟ قبلش دیکلوفناکم زدی؟

قبلش بهم شیاف دادن ولی زیاد تاثیر نداشت .اولش اوکی بود ولی وقتی اون ماده رو پمپاژ کردن واقعا درد داشت.از این میسوزم که هیچ مشکلی نداشتم و کاملا سالم بودم ولی مجبور به اون کار شدم

والا منم همچیم اوکی بود و بخاطر مشکل همسرم مجبور شدم آزمایش و عکس رنگی و اینا بدم! ولی اینکه بگی اصل ...

منم همسرم مشکل اسپرم داره بايدعکس بگيرم؟

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
برای من که خیلی درد داشت  یادش میوفتم شکر میکنم تموم شد

واقعا .....

واقعا برای من خیلی اوکی بود ، احتمالا استغاثه به امام زمان جواب داده