2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 126 پست
ای وای چقدر کم شده ان سالله که زیاد شده  گیاه خرنوب و ریشه جنسینگ آمریکایی خیلی برای تقویت اس ...

عزیزم راستش فکرکنم بدن شوهرم به داروی گیاهی جواب نمیده

چون دقیقا یه مدت همه اینا رو مصرف کرد هرچی آزمایش داد گفت بدتر شده.دیگه دلیلسو نمیدونم.دکتر میگفت داروهای گیاهی از نظر پزشکی تایید نمیشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن بار سقط داشتي من ي بار ايندفعم همش استراحت هستم و دارو مصرف كردم

2بار

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خدا اينبار برات حفظش كنه الان بهتري؟شياف استفاده ميكني؟

شیاف و روزی 2تا امپول پروژسترون و یه امپول انوکساپارین تو شکم میزنم و یه سری قرصهای دیگه میخورم

به لطف دعای بچه های نینیسایت لکه بینی رو به قط شدن داره میره

من هر چه دارم از دعاهای شما خوبان دارم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
شیاف و روزی 2تا امپول پروژسترون و یه امپول انوکساپارین تو شکم میزنم و یه سری قرصهای دیگه میخورم به ...

خدا مهربان اميدوارم اينبار بعد نه ماهت كه كامل شد ني ني نازت تو بغلت باشه اينجا تازه اذان ميده اميدوارم خدا به حق همين روزاي مبارك اينبار دلت شاد بشه منم ايندفعه اربعين جواب گرفتم قربونشون برم ادمو نااميد نميكنن

خدا مهربان اميدوارم اينبار بعد نه ماهت كه كامل شد ني ني نازت تو بغلت باشه اينجا تازه اذان ميده اميدو ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله حاجت روا بشیو بسلامتی فارغ شی 

الهی خیر دنیا و اخرت رو ببینی 😚😚