2789

من و دخترداییم به شدت صمیمی هستیم وهمه چیو به هم میگیم همه چیوووو یعنی اگه یع اتفاق برامون بیوفته و دیر تعریف کنیم براهم از هم دلخور میشیم چرا نگفتی زودتر و الان من یه چی تعریف کردم و اونم یه حرفی بهم زد من بهم برخورد گفتم چرا یه جوری حرف میزنی انگار مشکل از منه و میخوای منو بکشونی پایین اونم گفت اگه یه بار دیگه حرفی بزنم و هی یه ایرادی اذش در بیاری دفه دیگه حرف نمیزنم باهات بعدم به حالت اول برگشتیم و صحبت کردیم

همش حس میکنم فقط منم توی رابطمون که همه چیو صاف راست و سریع میگم حس میکنم اون اینقدر صاف نیست باهام

اون یه چیزاییو نمیگه ولی من خیلی خرم تا یه اتفاقی میوفته بدوبدو بهش میگم دو دقع پیش اینجوری شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رابطه تون سالم نیست خب

مگه چه عیبی داره یه نفر به اون یکی یچیزی رو نگه؟!

من حتی به خواهرمم همه چیو نمیگم

یکم عاقل باش این ارتباط به ضررتون میشه مثل بچه کوچیکا سر حرف قهر کنید

🌷🌷👏

چطوری با سیاست کمش کنم اگه بهم گفت مارموز چی باشه پس منم مثل خودت میشم چی

🙄😐 خو به جهنم بهش بگو لابد درست نمیدونم که همه چیمو بذارم کف دستت

خب بشه،

یکم بزرگ شید چیه اینکارا

🌷🌷👏

🙄😐 خو به جهنم بهش بگو لابد درست نمیدونم که همه چیمو بذارم کف دستتخب بشه،یکم بزرگ شید چیه اینکارا

من الان که دقت کردم یه دوست اجتماعی پسر داشت و این خیلییی کم راجبش میگفت بهم و بهم میگفت میدونی تو هیچی راجب این پسره نمیدونی چرا واقعن میگفتم خب خودت نمیگی میگفت بخدا نمیدونمم چی بگم بهت از کجاش بگم تو بپرس تا من بگم

چقدر من سادم بعد من یه اتفاقی میوفته به ثانیه نکشیده زنگ میزنم تعریف میکنم

چند سالته خب قراز نیست بفهمه که زندگیت رو نمیگی از،چیزایی ک مهم نیست بگو

من الان که دقت کردم یه دوست اجتماعی پسر داشت و این خیلییی کم راجبش میگفت بهم و بهم میگفت میدونی تو هیچی راجب این پسره نمیدونی چرا واقعن میگفتم خب خودت نمیگی میگفت بخدا نمیدونمم چی بگم بهت از کجاش بگم تو بپرس تا من بگم

چقدر من سادم بعد من یه اتفاقی میوفته به ثانیه نکشیده زنگ میزنم تعریف میکنم