2777
2789
عنوان

بلاخره بعد از دو سال موفق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 42 پست
😳😳😳😳😳😳😳 شما خوب ميشي😐

من میخام خیلی بهش سخت نگیرم

تو خیلی چیزا باهم دوستیم و سیع میکنم دوستش باشم

صد البته ک منم ی زنم و اذیت میشم ولی مجبورم با همسرم دوست باشم عزیزم

من میخام خیلی بهش سخت نگیرم تو خیلی چیزا باهم دوستیم و سیع میکنم دوستش باشم صد البته ک منم ی زنم و ...

يعني شما ميبيني شوهرت بوس فرستاده ب فريماه نامي 

اما ميخواي دوستش باسي بهش سخت نگيري!😳

اجازه بديد دركتون نكنم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از اين مردايى كه به زناشون اجازه هيچ كارى نميدن ولى خودشون هزار جور هرزگى ميكنن

سو تفاهم نشه ها استارتر 

يكى از دوستان ما هم خانومشو نميذاره اينستاگرم داشته باشه ولى خودش دائم تو اين برنامه ست هر غلطى ميخواد ميكنه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
من میخام خیلی بهش سخت نگیرم تو خیلی چیزا باهم دوستیم و سیع میکنم دوستش باشم صد البته ک منم ی زنم و ...

اون سعي درستشه

ولي خداييش با بووس مشكلي نداري؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

متنفرم از اين مردايى كه به زناشون اجازه هيچ كارى نميدن ولى خودشون هزار جور هرزگى ميكنن سو تفاهم نشه ...

منم دقیقا مشکلم همین بود.

ناراحت میشدم ک تو اینستا هی زن داداششو خواهرشو مادرشو لایک کنهو پست بزارن ولی من نداشته باشم

اون فک میکرد اگه من داشته باشم مث خودش عمل میکنم

از این میترسید

و الان واقعا حس خوبی دارم ک همرو پاک کرده

امروز بعد از ی سال دیدم ک موقع افطار خوردن گوشی دستش نیس

بخدا نمیدونی چ حسی داشتما

منم دقیقا مشکلم همین بود. ناراحت میشدم ک تو اینستا هی زن داداششو خواهرشو مادرشو لایک کنهو پست بزارن ...

خوب خدا رو شكر خوش باشين هميشه😍🌹

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
ناراحت نشدی بوس فرستاده؟؟؟؟

بله ناراحت شدم

خیلیم ناراحت شدم

دیگه هم بهش اعتمادی ندارم

خیلی حرفاهم بهش زدم.

اما هیچ کاریش نمیتونستم بکنم

فقط ی مدت محلش نمیزارم

مثلا میتونم چیکار کنم

بله ناراحت شدم خیلیم ناراحت شدم دیگه هم بهش اعتمادی ندارم خیلی حرفاهم بهش زدم. اما هیچ کاریش نمی ...

ببخشید کسی که اینقدر وقیححه بوس می‌فرسته برای کسی مطمئن باش برای دلخوشبت اینکارو کرده اصلی جای دیگه ای هست

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
يعني شما ميبيني شوهرت بوس فرستاده ب فريماه نامي  اما ميخواي دوستش باسي بهش سخت نگيري!😳 اجازه ...

اگر دوستش نباشم پشت سرم این کارو میکنه و من نمیبینم

اما اینجوری حداقل میبینم

میفهمم دلیلش چیه و چرا اینکارو میکنه

شما خودت ازدواج کردی؟؟