2777
2789
عنوان

خواستگاری ک آلمانه🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 73 پست
خانوادتون از کجا بشناسن اینارو؟؟؟؟ اگه بتونه تورو فریب بده، فریب دادن خانوادتم کاری نداره. اصلا همه ...

چی بگم 😑

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

همتون دارید منطقی میگیدا ولی من کِرم کل وجودمو گرفته باید بفهمم داستان چیه😑😂خونه مونه هم نمیرم خیا ...

خب گلی همون اول کاری که نمیپره بگه بیا خونه بعدشم عزیزم خودت پیشرفت کن مطمئن باش از این راه ها شوهر در نمیاد تازه شوهری که مهاجرت هم کرده باشه🤣

حتی من ی بار شنیدم یه خانمی با مادر یه بنده خدایی از طریق باشگاه اشنا شده بعد ا چند ماه رفت و امد خانوادگی فهمیدن طرف قاچاق اعضای بدن میکرده و دستگیر شده یعنی شانسسسس اوردن چون چند روز قبلش به اون خانومه پیشنهاد داده خانوادگی برن شمال با هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گلی همون اول کاری که نمیپره بگه بیا خونه بعدشم عزیزم خودت پیشرفت کن مطمئن باش از این راه ها شوهر ...

پشمامممم😐😐😐

دقیقا چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود تو همین برنامه آدم و حوا با یکی آشنا شده بوده دکتر هم بودهبعدا ف ...

آره یادمه چقد سر اون حرص خوردم،هرچی میگفتیم به اسی،نمیخواست باور کنه،تهش گفتم برو اون بلا ک سرت اومد میفهمی

اره خیلی هم خوب و محترم

وای دارم از فضولی میمیرم کاش زودتر جواب بده اخرین بازدیدش برا ۶ روز پیشه🚶♀️

اره بابا پس چی ساده نباش تو رمانا که زندگی نمیکنیماگه برا سرگرمی و مسخره بازی مهم نیست ولی میترسم بر ...

خونواده رو بفرستیم تحقیق محلی ، میفهمن قاچاقچیه یا نه؟ 😐😂

خونواده رو بفرستیم تحقیق محلی ، میفهمن قاچاقچیه یا نه؟ 😐😂

اجی کلا بیخیال اینجور برنامه ها شو شاید اصلا یه خاستگار پولدار اومد برات 🤣

بعدشم اون اقا که خونشون جفت خونتون نیست که بتونی بشناسی

اجی کلا بیخیال اینجور برنامه ها شو شاید اصلا یه خاستگار پولدار اومد برات 🤣بعدشم اون اقا که خونشون ج ...

چرا دیگه جفتمون ی شهریم