2777
2789

باشوهرم حسابی دعوام شد تقصیر اونه یه مسئله خیلی کوچکو بشدت بزرگ می‌کنه شایدم دنبال بهونه ست ماهی یکبار تقریبا این برنامه رو داریم که بشدت منو میزنه بعدش پشیمون میشه  ک دیره .در حد مرگ منو میزنه سرمو به زمین و دیوار میکوبه .داداشش روهم حتی یکبار قدیما به سرش زده بوده بیهوش شده بوده نگرانم انقد به سرم میزنه منم مثل خودش عصبی نشم.انگار مشکل عصبی داره اصلا نمیتونه کنترل خشم داشته باشه حتی یه ذره .

کلا زود عصبانی میشه اون موقع هیچی نمی‌فهمه کوچیکو بزرگم نمی‌فهمه به همه توهین و پرخاش می‌کنه

برای اولین بار بعد۴سال به مامانم زنگ زدم بیاد نجاتم بده از بس کتک می‌زد و وحشی وحشتناک شده بود ولی احترام مامانمو نگه نداشت کلی فحش و توهین کرد!!!!کلا اون موقع هیچی نمی‌فهمه که البته بعدش پشیمون میشه ولی چ فایده داره وقتی به من آسیب برسونه و رابطمونو خراب کنه و...

یه بچه۶ماهه هم داریم که انقدر ک داد میزنه بچه وحشت می‌کنه و گریه می‌کنه

وقتی هم باهاش صحبت میکنم انگار ن انگار .ایندفعه پیش مامانم بهش گفتم باید تعهد بدی دیگه دست روم بلند نکنی میگه همینه ک هست مدلمه تا همیشه همینجوری میمونم

ازش ناامید شدم.خسته م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔خدا کمکت کنه عزیزم،دعا میکنم برات حتما💙به امید اومدن روزای خوبت..💔

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄

بگو مدلتو برو سر خواهر مادرت دربیار دست رو من بلند کنی دستتو میشکنم

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

😑😑😑😑😑😑😑😑اونجایی هنوز تو ....میگه شایییییییییییییید مشکل عصبی پیدا کنم ...سرتو میکوبه میمیریییی  یه بار خدایی نکرده پاشو جونت بردار فقط دور شو

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.