2777
2789
عنوان

حساست رو اسم ها

49 بازدید | 7 پست

یه مدته رو اسم ها خیلی حساس شدم بعضی از اسم ها که الان نمی گم تا دعوا نشه حساس شدم اصلا به دلم نمیشینه تو انتخاب پارتنر اولین چیز به این دقت می کنم طرف اخلاقشم خوب باشه اسمش اول میاد به چشمم ولی می دونم کار بدیه خودمم در عذابم

شاید بگید اسم خودت چیه که اینقدر تو فازی من که نمی گم اسم من بهترینه شاید خیلی ها هم اسم منو دوست نداشته باشن

راهکار بگید این اخلاقم بزارم کنار

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

راستش بنظرم بی جا نیست

خب واقعا باید از اسمش خوشت بیاد ی عمر قراره صداش بزنی

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش بنظرم بی جا نیست خب واقعا باید از اسمش خوشت بیاد ی عمر قراره صداش بزنی

دقیقااااا ولی خب اکثر اون اسم خوشگلا هم منو نمی خوان اونایی که اسماشونو من نمی خوام عاشقمن😂😂😐

دقیقااااا ولی خب اکثر اون اسم خوشگلا هم منو نمی خوان اونایی که اسماشونو من نمی خوام عاشقمن😂😂😐

دیگه خیلیم دنبال اسمای خاص نباش

همین که خیلی قدیمی و ضایع نباشه خوبه 😂

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

مهم رفتار و اخلاق و انسانیت طرف مقابلته اسمش اگه پسندت نباشه میتونی یه چی دیگه صداش کنی یا بره عوضش کنه

ولی رفتار و انسانیت و ذات طرف هیچ وقت عوض نمیشه

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
مهم رفتار و اخلاق و انسانیت طرف مقابلته اسمش اگه پسندت نباشه میتونی یه چی دیگه صداش کنی یا بره عوضش ...

اخه می دونم قرار نیست به خاطر من عوض کنه😂😂