2777
2789
عنوان

خدا انگار برا من نمی خواد

108 بازدید | 13 پست

خیلی سعی کردم یه دانشجوی علوم پزشکی تو مسیر کنکور باهام باشه کمکم کنه قبول شم بعد با هم باشیم یا هر دو با هم بخونیم قبول شیم خدا شاهده خیلی سعی کردم ولی فهمیدم تا خدا نخواد نه تنها نمیشه بلکه اوضاع برات خیلی بدترم پیش میره اگه هی پافشاری کنی تو کار خدا

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

من که تاحالا هرچی میخواستم برعکسش شده نمیدونم بخندم یا گریه کنم..ولی هیچ وقت نا امید نشدم الانم باز تو یه دوراهی گیرگردم نمیدونم فردا یه کاری رو انجام بدم یا نه اگه انجام بدم پشیمون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تاحالا هرچی میخواستم برعکسش شده نمیدونم بخندم یا گریه کنم..ولی هیچ وقت نا امید نشدم الانم باز ...

منم گاهی احساس می کنم خدا باهام لج کرده

عزیزم خب اگه پشیمون میشی انجام نده

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

اتفاقا از خیلیا خوشحال ترمچند ماهه بی خدا شدمزندگیم رو دور پیشرفتههر روزم بهتر از دیروز

تو همین چندروز بی خدایی خوشبخته عالم شدی؟ولی من یه هفته با خدا قهر بودم سر اینکه داداشم یه پاشو از دست داد تو تصادف..خیلی دنیام تاریک شد دیگه هیچکی رو نداشتم انگار باهاش دردودل کنم ازش کمک بخوام امید داشته باشم بهش تکیه کنم احساس ترس ونا امنی تنهایی حس بدی داشتم خیلییی بی خدایی برام سخت بود دوباره آشتی کردم نمازمو خوندم یه هفته نمازمو ترک کرده بودم...البته این قضیه برای سالها پیشه..من دیگه هیچ وقت باخدا قهرنکردم

تو همین چندروز بی خدایی خوشبخته عالم شدی؟ولی من یه هفته با خدا قهر بودم سر اینکه داداشم یه پاشو از د ...

اعتقادت برای ارامشته

و گرنه خدایی که میپرستی خیالیه

افراد مذهبی درخواست ندن

تو همین چندروز بی خدایی خوشبخته عالم شدی؟ولی من یه هفته با خدا قهر بودم سر اینکه داداشم یه پاشو از د ...

من چند ماهه که بی خدا شدم

البته مسلمون نیستم

از بچگی نماز نمیخوندم

ولی حالا زندگیمو نمیسپارم ک موجود خیالی کنترل کنه

روابطمو هم همینطور

خوذم درست میکنم خودم پیشرفت میکنم

افراد مذهبی درخواست ندن

من چند ماهه که بی خدا شدمالبته مسلمون نیستم از بچگی نماز نمیخوندمولی حالا زندگیمو نمیسپارم ک موجود خ ...

ازکجا میدونی خیالیه ؟پس چجوریه که اینهمه دانشمند وپرفسور که از من وشما بیشتر میدونن و مغزمتفکری دارن به خدا اعتقاد دارن؟خیلی ازاین دانشمندای اروپایی مسلمون شدن حتی از طریق معجزه های علمی قران..برو راجبش بخون مغزت هنگ میکنه اونوقت میفهمی که خدا هست😊وخیالی نیست..

ازکجا میدونی خیالیه ؟پس چجوریه که اینهمه دانشمند وپرفسور که از من وشما بیشتر میدونن و مغزمتفکری دارن ...

نود درصد دانشمندا خدا ناباورن

از خودتون در نیارید

همین گوشی دستتون حاصل ساخت خدا ناباور هاست

اون دانشمندا هم صحت علمیشو تایید نکردن

خیلی از دانشمندای مسلمون بودن اتئیست شدن

افراد مذهبی درخواست ندن

ازکجا میدونی خیالیه ؟پس چجوریه که اینهمه دانشمند وپرفسور که از من وشما بیشتر میدونن و مغزمتفکری دارن ...

در ضمن اون چیزای علمی

چند سال قبلش یونانی ها، کشفش کرده بودن که خیلیاش غلطه

افراد مذهبی درخواست ندن

نود درصد دانشمندا خدا ناباورناز خودتون در نیاریدهمین گوشی دستتون حاصل ساخت خدا ناباور هاستاون دانشمن ...

این نود درصد وشما ازخودتون درآوردین دیگه...به هرحال متقاعد کردن کسی که خداروقبول نداره کارسختیه منم علامه و آیت الله نیستم..فقط اینو میدونم که اصلا زندگی بدون خدا برام معنی نداره وخیلی پوچ و ترسناکه..اگه به خدا اعتقاد نداشتم تا الان زیر بارفشارو مشکلات زندگی نابود شده بودم خداهمه دلخوشی وآرامشه منه...شبتون بخیر