2777
2789

نگار : کادر بسیار خوب و قوی و مجرب و عالی هزینه متناسب با امکانات بچه ها بشدت خوب و جو عالی هستش بنظرم اما خب کمی الگو محور و سواد محور هستند و بچه ممکنه بیشتر از بازی به پرورش فکری و هوشش بها داده بشه که از نظر من حسن به حساب میاد

هوراتیه: محیط بسیار جالب و همچنین باز اما کارگاه های بچه ها کاملا تکراری و بدون هیچ گونه خلاقیت جدید و همکاری بچه ها در کار بسیار کم متاسفانه اما کادر مراقب و پیگیر و با حوصله در کل به عنوان کارگاه خوبه

Kidokids( دوزبانه): بیشتر انگلیسی محور کاملا اما من خودم مدرک زبان دارم معتقدم زبان و گویش و نوع گرامر کار شده خوب نیست خیلی و تثبیت میده و بچه هم در اینده ذهنش مقاوم میشه و برای یادگیری درست و صحیح دچار دردسر میشید اما انرژی مربی ها معمولی بود اخلاق اما نسبتا حرفه ای بودن

کفشدوزک: هزینه بالا و بهانه های مختلف متاسفانه و کادر نسبت به بقیه ضعیف تر ولی خب خلاقیت و برنامه ریزی داشتن نسبتا اما هر روز کار عملی بها دادن به نظرات تقریبا صفر و به شدت تبعیض قائل میشن

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 علاقمند به علاقمند نشدن🗿🍫

نگار : کادر بسیار خوب و قوی و مجرب و عالی هزینه متناسب با امکانات بچه ها بشدت خوب و جو عالی هستش بنظ ...

خیلی ممنونم که اینقدر عالی پاسخ دادی.

در مورد نارون چیزی نگفتی چرا ؟

و البته راوی چطوره ؟؟؟

و اینکه بنظرت من کدام را انتخاب کنم؟ در مورد نگار بد شنیدم، میگن خیلی پادگان طوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم که اینقدر عالی پاسخ دادی. در مورد نارون چیزی نگفتی چرا ؟و البته راوی چطوره ؟؟؟و اینکه بن ...

خیر پادگان تور نیست ولی بهتره برای پیش و مهد سال دوم انتخاب بشه نارون و راوی رو متاسفانه نظرات پراکنده شنیدم و بنظرم نظر ندم راجبش بهتر هست اما شما میتونی توی بازه سنی ۳ الی ۴/۵ بزاری هوراتیه قشنگ بازی کنه و بعد هم کلاس های متفرقه بگیری توی خرد بنیان برای تقویت زبانش و بعد بزارید برای بازه ۶ـ۷ نگار که برای مدرسه ماده بشه و بازه ۴/۵ تا ۶ هم بنظرم نگار اوکی هست اما اگر نمیپسندی اون موقع نارون پیشنهاد خوبی هست از نظر بنده البته

من مادر نیستم اما مربی کارگاه بچه ها بودم که مادران قبلاً بچه ها رو این مهد ها گذاشته بودن و خواهر خودم هم رفته اینا رو بازم توضیح خواستید در خدمتم

خیر پادگان تور نیست ولی بهتره برای پیش و مهد سال دوم انتخاب بشه نارون و راوی رو متاسفانه نظرات پراکن ...

بله شنیدمه راوی و هورآتیه، بازی محور هستند و روی خلاقیت بچه ها ،هیچ تمرکزی وجود نداره، فقط بازی میکنن.

من مادر نیستم اما مربی کارگاه بچه ها بودم که مادران قبلاً بچه ها رو این مهد ها گذاشته بودن و خواهر خ ...

خدا خیرتون بده

پس من به سورس وصل شدم

اینقدر این دو روز سرچ کردم که مغزم رگ به رگ شده

خدا خیرتون بدهپس من به سورس وصل شدم اینقدر این دو روز سرچ کردم که مغزم رگ به رگ شده

خواهش میکنم بزرگتر هم که شد میتونید توی کارگاه های دکتر دلواری خانه فرهاد شرکتش بدید و بنظرم بد نیستن البته بازم نیاز به تایید داره چون اکثر بچه های اونجا به دلیل مشکلات ارتباطی میرن اما بنظرم بد نیستن

خواهش میکنم بزرگتر هم که شد میتونید توی کارگاه های دکتر دلواری خانه فرهاد شرکتش بدید و بنظرم بد نیست ...

دخترم الان، سه سال و بیست و هشت روزش هست و تا آخر اسفند، در هفته دو ساعت میریم مادر و کودک ،

دخترم الان، سه سال و بیست و هشت روزش هست و تا آخر اسفند، در هفته دو ساعت میریم مادر و کودک ،

نمیدونم بهار یعنی تا آخر خرداد را همون، مادر و کودک ادامه بدم؟؟

بعد از تیر بگذارم مهد ؟

نمیدونم بهار یعنی تا آخر خرداد را همون، مادر و کودک ادامه بدم؟؟ بعد از تیر بگذارم مهد ؟

بله فکر کردم مادر کودک هم نمیره ولی به نظرم همون بعد از دوره مادر و کودکش بفرستیدش

این وسط واقعا برام مهمهکه شما و موسیقی هم شروع کنه

پس میتونید بفرستید کلاس طبلک و بعد هم برای ادامه اگه دوست دارید پیانو و اینا و شنا هم اگه قصد دارید ببریدش نگار خودشون برگزار میکنن