دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 عنوان پسرای علوم پزشکی 85 بازدید | 13 پست کجا براشون ریدن اینجوری تو قیافن خدایییی؟؟؟همه رو جز خودشون پایین میبینن خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در 1404/11/27 | 20:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_کوچولوی_زیبا عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 1011 پسرا همینحوری تو قیافن وای به حال پزشک هم قرار بشن به یاد رباب❤❤یاالله ❤
noonearoundme عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 167 علومپزشکی هیچی پزشکی و اینا رو بگومن پدر و مادرم پزشکنهیچ وقت فکر نکردم فرقی دارنتا اینکه جامعه سیلی زد بهم با این عقده ای ها لایک نکنننن جون عزیزت لایک نکن
noonearoundme عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 167 ولی در کل جایگاه اجتماعی بقیه کادر درمان پایینهاینو پزشک ها هم قبول دارن که خودشونو بالاتر میگیرن تو محل کار لایک نکنننن جون عزیزت لایک نکن
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 پسرا همینحوری تو قیافن وای به حال پزشک هم قرار بشن دقیقا خیلی تو فان خداییی خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در
noonearoundme عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 167 پسرا همینحوری تو قیافن وای به حال پزشک هم قرار بشن آخه پنجاه تومن در ماه با اون همه بیگاری پز دادن دارع؟ لایک نکنننن جون عزیزت لایک نکن
princess_janan عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 763 دوتا هم دانشگاهی بودن به من پیشنهاد داده بودن بعد من قبول نکردمبعد اینکه ردشون کردم رفته بودن پشت سرم زر زده بودن که آره جانان فلانه جانان بهمانه آرزوش بوده با ما باشه ما نخواستیمش😂😂😐سوخته بودن از اینکه ردشون کردم دیگه رفته بودن پشت سرم حرف زدن😂 هنوزم فداتم،نسخ صداتم،خمار چشاتم،هنوز خاطر خواتم:))کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 چرا چیشده 😂 با هیچ کس افتخار سلام دادنم نمیدن خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 علومپزشکی هیچی پزشکی و اینا رو بگو من پدر و مادرم پزشکن هیچ وقت فکر نکردم فرقی دارن تا اینکه جامع ... کلا خیلی خودشونو بالاتر از بقیه میبینن خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 ولی در کل جایگاه اجتماعی بقیه کادر درمان پایینه اینو پزشک ها هم قبول دارن که خودشونو بالاتر میگیرن ... همش تو فازن دیگه خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 آخه پنجاه تومن در ماه با اون همه بیگاری پز دادن دارع؟ خدا می دونه خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 دوتا هم دانشگاهی بودن به من پیشنهاد داده بودن بعد من قبول نکردم بعد اینکه ردشون کردم رفته بودن پشت ... عزمزمه خودتونم پزشکی می خونید؟چی کار کردید پس؟ خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 640 جزو اخلاقیاتشون متاسفانه خدا اول خودشونو شفا بده خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در