2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم

148 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.

دوره هام بین 25 روز تا 28 روز هست.اما چند ماه هست ک 25 روز بود.با امروز 1 روز هست ک تاخیر دارم.امکان بارداری هست؟یا تا 28 ام جا داره صبر کنم.

1 ساله ک زایمان کردم و این ماه کلا حلوگیری نداشتیم.

آخع سر دخترم 2 سال و نیم منتظر بودم.مگه میشع با یک ماه اونم بدون برنامه ریزی باردار شد آخه

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

منم احساس میکنم باردارم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یکی دوبار رابطه باردار شدم احتمالش خیلی زیاده باردار باشی  سختت نیست بچه ات یکسالشه؟

همش دو دلم.اما میگم بهتر از اینه ک دیگه نشم.فک نکنم باشم .چون مشکل داریم ب این راحتی ها نمیشه فک کنم یک سال حداقل زمان ببره

همش دو دلم.اما میگم بهتر از اینه ک دیگه نشم.فک نکنم باشم .چون مشکل داریم ب این راحتی ها نمیشه فک کنم ...

نه اولین بارداری ات اینجوری بوده دلیل نمیشه دومی هم باشه اگه مشکل داشتین که باردار نمیشدی

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
نه اولین بارداری ات اینجوری بوده دلیل نمیشه دومی هم باشه اگه مشکل داشتین که باردار نمیشدی

خواست خدا بود.بعد دوبار آی وی اف منفی طبیعی شدم.چون هم اثر داروها تو بدنم بود هم زب سنتی میرفتم هم خدا معجزه کرد

ایشالا ک باشی  چندم سیکل هستی؟منتظری؟

یکی بهم داده خدا..منتظر دومیم..نزدیک پریودمه 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔