2777
2789
عنوان

زن دایییم قهر کرده

121 بازدید | 8 پست

چرا؟ چون مادر من یه آدم وسواسی هستش از طرفی مادربزرگم مریضه زن دایییم داشته لیوانشو میشسته مادرم گفته لطفاً ریکا هم بزن زنداییم چون ظرفا رو میگیره زیر آب میذاره سر جاش

در این حده که میاد خونه ما کار نمیکنه خونه خودشم میریم مهمونی مثلاً یک بار در سال خودمون سفره میندازیم جمع میکنیم میشوریم

این همه مامانم بهش محبت کرد بچهشو چپ و راست برد مدرسه آورد

صرفاً به خاطر یه حرفی فیس فیس کرده

مادر من بهش زنگ زده جوابشو نداده

مردم شانس دارن ما هم شانس داریم

مادر من میرفت اینو میبرد مدرسه میآورد در حالی که خودش مینشست تو خونه برای این نون میگرفت میبرد

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
خداروشکر

من دوست ندارم با هم قهر کنن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرت خ واهر شوهر میشه یعنی دیگه ،چه خوشقلبه مادرت

نمیشه قضاوت کرد! نمیدونم اسی چند سالشه ،ولی من تا چند سال پیش فکر میکردم خانواده مادربزرگم خانواده شوهر خیلی خوبی هستن و مامانم اینا خواهرشوهرای محشرین،اما چند ساله که فهمیدم کااااااااملا برعکس بوده! البته نمیگم اسی دروغ میگه ولی نمیشه به حرف اسی به عنوان اعضای خانواده شوهر خیلی استناد کرد!

شوهرم تا قبل از ازدواج فکر میکرد مادربزرگش فرشتس و زنداییاش بدجنسن،الان نظرش عوض شده و به حرفای من و باباش رسیده! مادر بزرگش زنه فتنه ایه و شدیدا حفظ ظاهر و مظلوم نمایی بلده

نمیشه قضاوت کرد! نمیدونم اسی چند سالشه ،ولی من تا چند سال پیش فکر میکردم خانواده مادربزرگم خانواده ش ...

بالا سری شاهده 😊

بالا سری شاهده 😊

نمیگم تو منظور بدی داری گلم! حتی خودم هم تا بیستو چند سال فکر میکردم خانواده مادربزرگم خانواده شوهر خوبی هستن! اصلا هم از روی بدجنسی این فکرو نمیکردم،عقیده واقعیم بود! ولی خب به مرور نظرم عوض شد!

ببین حتی درمورد یکی از زنداییام میتونم بگم واقعا خانواده شوهر خوبی هستن براش،ولی دلیلش خوبیه اونا نیست، دلیلش اینه که داییم بهشون رو نمیده، از طرفی هم علاقه زیادی به خودشیرینی برای پسراشون دارن وگرنه پشت سر زنداییم حسابی مسخرش میکنن و خیلی ازش خوششون نمیاد،درصورتی که اگر در ظاهر ببینیشون فکر میکنی عاشق زنداییم هستن و وقتی زنداییم ناراحت بشه ازشون تلاش میکنن از دلش دربیارن! ولی داییم تیزه،گول این چیزارو نمیخوره،همیشه میگه به خانواده شوهر رو بدی زندگیتو خراب میکنن😁 زنشم الان مادرشوهره، به اونم گفته زندگی پسرو عروسمونو خراب کنی طلاقت میدم! کلا با مادرشوهر جماعت حال نمیکنه داییم!

شایدم مادر شما واقعا خوب باشه و زنداییت پرتوقع گلم! عروس بد و خانواده شوهرِ خوب کم نداریم