2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و همسرم🙃💔

883 بازدید | 56 پست

بچه ها من وقتی ۱۵ سالم بود از فلان شهرستان اومدیم استان فلان،خونه مامانم اینا آپارتمانی هست که خب منم اون موقع مدرسه میرفتم و درسمم خوب بود یه دختر شاد و شنگول ولی دختر سربسته و آفتاب مهتاب ندیده بودم جوری که مامانم منو همه جا میبرد حتی مدرسه،نمیزاشت تنهایی تو کوچه برم اونا مذهبین خونواده من😃شوهرم اینا همسایه ما میشدن طبقه فلانی،وقتی ۱۷سالم بود بهم گفت دوست دارم و عاشقتم خب منم چه میدونستم عشق اینا چیه بچه بودم همینجور روزا میگذشت و روز به روز عاشقش میشدم اونم هی خودشو جلو خونوادم شیرین میکرد خودشیرینی میکرد مثلاً نظر مامان بابامو بگیره یبار برف زیاد بود داداشم نمیتونست ماشینشو پارک کنه اومد یجوری برفا رو تمیز کرد انگار خیابون فرش شد بعدشنم🤣پنج سال دوست بودیم و اخرش ازدواج کردیم که این کاش هیچ وقت ندیده بودمش که اینجوری منم بدبختم کرد بعد ازدواج از این رو به اون رو شد کم کم به خونوادم بی احترامی کرد فحشم داد شبا دیر میاد خونه جوری که طوطیم میگه چرا نیس کجاست نصفه شبی؟شبا دو سه شب میاد🫠بی مسئولیت بی عرضه مریضه روح و روانش هر شب دعواس تو خونمون تازگیا یاد گرفته هیچیم نمیخره خونه میگه التماسم کن،رفتم یه النگو داشتم حدود چهل تومن فروختمش الان از پول اون استفاده میکنم😭توی خونه هم پر دوربینه نمیشه جم خورد،فقط اذیتای خودش نیس که مامانش خالش همه دخالت میکنن 💔اولا نمیزاشت تنهایی جایی برم الان کاریم نداره یعنی انقد بیخیال زن و زندگیش شده شرایط طلاقم ندارم بچه هم ندارم خونوادمم شرایط مالی خوبی ندارن 😭😭 هیشکی پشتم نیس تنهایی تنهام😔😭😭

آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیذاره بری سرکار؟

از افغانی جماعت و خائن جماعت متنفرم، و اگه باهاشون برخورد داشته باشم رفتار خوبی ندارم باهاشون، پس اگه جزو این دو گروه هستی با من همکلام نشو🤍پاینده باد ایران🇮🇷♥️

یک روز از این جهنم خلاص شی یک روزه

حتی اگه شرایط نداری برو خونه مادرت نهایتا کار نیکنی خرجی خودتو نیدی بهتره ک ذره ذره اب شی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷