2777
2789
عنوان

روزه داری و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 28 پست
براخانم باردارشاید ضرر داشته باشه ولی اسمشو میزارن فست میشه سبک زندگی سالم روزه میشه سبک زندگی ناسال ...

من خودم همیشه روزه میگیرم بدنم عادت داره از اینا نیستم که ضعف میکنن و یا سرگیجه میشن باید حالا برم از دکتر بپرسم مطمئن بشم

براخانم باردارشاید ضرر داشته باشه ولی اسمشو میزارن فست میشه سبک زندگی سالم روزه میشه سبک زندگی ناسال ...

شب تا صبح بیدار موندن و خوردن و روزا خوابیدن میشه فست ؟؟

اوکی حق با شماست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه عزیزم این کلا متاسفانه سبک زندگی منه تو حالت عادیم همینم کلا شبا بیدارم روزا خواب

خب اگه عادته و همیشه همینطوره فک نمیکنم مشکلی باشه منم قبلا اینجوری زندگی میکردم ولی حامله شدم درستش کردم چون بعدش سختم میشد

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من خودم همیشه روزه میگیرم بدنم عادت داره از اینا نیستم که ضعف میکنن و یا سرگیجه میشن باید حالا برم ا ...

اره عزیزم بپرس ویتامین بگیر بعد روزه بگیر انشالله خداخودش کمکت میکنه ویک نی نی سالم وصالح بهت میده

پیج دکتر غریب لکی رو ببینید ایشون پزشک زنان و فوق تخصیص پریناتالوژیست هستن همین یکی دو روز پیش نوشته بودن که اصلا در بارداری مجاز نیست.

به نظر من همچین ریسکی نکن بعدش به امید خدا قضاشو می گیری

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سه ماهه اول معمولا میگن روزه نگیرین

اونم به خاطر این که بچه نیاز به غذا داره نیست!

به خاطر اینه که تو بارداری وقتی گرسنه میشین کتون تولید میشه که کتون برای بچه خطرناکه

بازم از دکتر زنانتون دقیق بپرسین

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️