2777
2789

سلام خیلی کلافه ام

غذاشو با کثیف کاریه افتضاح میخوره

آب میخواد آب میدم میریزه

هرچی لباس تعویض میکنم باز دو دقیقه بعد کثیفه

همین الان در کابینت و قفل زدم داره بهم میکوبه

وزنشون چنده؟؟؟چند کلمه میگن با سن بگید

خودش نمیره تو اتاقش با یجا سرگرم شه😔

اسباب بازی کلا پنج دقیقه براش جذابه

همش دنبال ظرف ظروفه و کابینت

الان سه سالشه ولی اره همین بود دقیقا و همینم هست

وزنش رو یادم نیس همیشه اضافه وزن داشت س چهار تا

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستامو به هم چسبوندم. من آرزو کردم، چرا نشد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پسر منم همینطوره.

فردا یک سال و نیمش تمام میشه.

همش آویزونمه. مامان مامان از دهنش نمیفته.تا بیکار میشه میگه شیر شیر میخوام.

تقریبا یه یک هفته ای هست کلمات رو تکرار میکنه اما دست و پا شکسته مثلا سالاد میگه لالاد. هویج میگه هبیجی

۲سال و ۳ ماهه بله همینه

همچنین آب میدم بخوره میریزه

کابینت جذابتره براش

هنوز ت کابینت هارو بستم ققط زیر سینک بازه با قابلمه ها آبکش لگن کار داره

الان دیگه واد فاز بعد شدیم در لباسشویی باز میکنه پاشو میزاره داخل میره رو کابینت

میره رو اپن

میره تو دسشویی

کثیف کاری نیست , متناسب با سن و توانمندیش داره مستقل بودن (غذا خوردن)رو تجربه میکنه و طبیعیه

کمکی به غذا خوردنش نمیکنم

قاشق ،چنگال ،ظرف مناسب براش انتخاب کنید،لباسی که راحت تمیز بشه رو تنش کنید موقع غذا خوردن

سرگرمی های دونفره و خانوادگی داریم،سرگرمی های فردی هم داره مثل ورق زدن و تماشای کتاب،لگو،پازل،ماشین و عروسک بازی ،گل بازی،رنگ امیزی و ...

همون طور که گفتید به ظرف و ظروف اشپزخونه علاقه داره و همراهیش میکنم

کابینت های در دسترس رو ایمن کنید و ظروف های خطرناک و شکستنی نذارید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

کثیف کاری نیست , متناسب با سن و توانمندیش داره مستقل بودن (غذا خوردن)رو تجربه میکنه و طبیعیهکمکی به ...

منم همش گذاشتم مستقل بخوره منظورم از کثیف کاری اینکه که ابو میریزه تو غذاشو ماستو میریزه روش از این ظرف به اون ظرف میکنه ؛ویتامیناشو نمیخوره میریزم تو آبمیوه با هر ترفندی نمیخوره که نمیخوره