بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اسم من خيلي خيلي قابل تحمل تر بودن تازه بابام ميگفت ميخام بزارم نيلوفر 😶☹️ اسم مامان بزرگم نيلوفره 😢 بعد مامان بزرگم قبول نكرده من هر چي ميكشم از مامان بزرگمه☹️☹️😫
میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
من یه شاگرد داشتم چند سال پیش اسمش اقدس بود خیلی هم خانواده پولدار و دختر با کلاس و با شخصیتی بود من همه بچه های کلاسم رو به اسمه کوچیک صدا میکنم ولی اصلا نمیتونستم به این بگم اقدس چند وقت پیش تو تل گرام بهم پی ام داد و کلی از اون وقتها حرف زد و گفت اسمم رو عوض کردم گذاشتم بهار خیلی خوشحال شدم
از اسم من خيلي خيلي قابل تحمل تر بودن تازه بابام ميگفت ميخام بزارم نيلوفر 😶☹️ اسم مامان بزرگم ...
وای عزیزم الهی مامان بزرگت کلا توروداغون کرده پس اسم خودش چراقشنگه 😠😠😠😠😠😠😠
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔