2777
2789
زشترين اسمو دارم اونم مامان بزرگم ايم دوست گور به گورش گذاشت برام 😭😭 اصلا شده برام به نقطه ضعف 😫 ...

اسمت چیه عزیزم؟

بگوووو

خیلی کنکجکاوم کردییییی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره و اسمتون قشنگه  😇😇😇😇

مرسی عزیزم اره خودم عاقشم بخصوص تو سن من 

خداییش از این نظر از مامان بابام راضی بودم ولی دلم میخواد جفت پا برم تو دهن اونی که این اسم را برای ماشین پیشنهاد داده

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
زشترين اسمو دارم اونم مامان بزرگم ايم دوست گور به گورش گذاشت برام 😭😭 اصلا شده برام به نقطه ضعف 😫 ...

خب عوض کن دختر بزار افروز

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
مرسی عزیزم اره خودم عاقشم بخصوص تو سن من  خداییش از این نظر از مامان بابام راضی بودم ولی دلم م ...

😂😂😂😂😂😂😂خوشم اومد جفت پاولی زیاددرگیرش نباش نوه ی خالم تازه بدنیااونده سایناگذاشتن بااینکه میدونستن اسم ماشینه گفتن به دل میشینه 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

قبول نميكنه ثبت احوال لعنتي صد بار در خواست دادم الان بيخيال شدم حالا حساس شدم رو اسم دخترم😀

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
اسمت چیه عزیزم؟ بگوووو خیلی کنکجکاوم کردییییی    

خيلي زشته نميتونم بگم😣🙈

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
😂😂😂😂😂😂😂خوشم اومد جفت پاولی زیاددرگیرش نباش نوه ی خالم تازه بدنیااونده سایناگذاشتن بااینکه مید ...

وای دستشون درد نکنه من فکر کردم دیگه اسمم میره تو زباله دانی اسم ها 

از طرف من نی نیشون را ببوس   

وای افروزنه اسم مادرشوهرمن افروز هستش خجالت میکشم جایی بگم 😆😆😆😆

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
وای دستشون درد نکنه من فکر کردم دیگه اسمم میره تو زباله دانی اسم ها  از طرف من نی نیشون را ببو ...

😍😍😍😍😍😍😍ممنون