2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم خیلی لجبازه ومغروره

548 بازدید | 64 پست

الان ده روزیه قهر کرده رفته مغازه خب

الان میگم بهش زنگ بزنم باهاش صحبت کنم

یا برم دم مغازش صبحت کنم؟؟

به اون باشه همین طوری طول میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به آدم لجباز و قهری اصلا نباید اهمیت بدی، اینکه خودت بری یا زنگ بزنی که آره تمومش کن و فلان، دفعه بعد بازم با همین روش اذیتت میکنه چون میدونه تو تحمل نداری و کوتاه میای

اگر قصدت اینه قهرتون زود تموم بشه و شوهرت بیاد همین کاری که میخوای کن اما ممکنه سر اختلافات دیگه مجدد همین روشو پیش بگیره و کلا منت بذاره تو خواستی آشتی کنیم و... باز خودت بهتر شرایط زندگیتو میدونی.

والا ناز چه طوریع؟؟ بلد نیستمیادم بده

چجوری یادت بدم

باید تو لحظه بیاد حسش😂

ولی حواست به مدل صدات باشه مثلا نازک کن و لوس و ملوس باش😂 از همه مهمتر قشنگ تیپ بزن و ارایش کن ن اونجوری ک بگه این چه وضعشه و اینا و ادکلن بزن مغازشو بو برداره😂

به آدم لجباز و قهری اصلا نباید اهمیت بدی، اینکه خودت بری یا زنگ بزنی که آره تمومش کن و فلان، دفعه بع ...

میدونی میخواستم بفرستمش پیش رواندزشک تازگی ا سیگار میکشه حال روحیشون نرمال نیست، حرف از مرگ میزنه، خودش میچفت برام وقت مشاپره بگیر

شوهرم خیلی کم عقله تو زندگی کردن وحواسش نیست، من مجبورم به خاطر بچم وزندگی که برا به دست آوردنش تلاش کردم کمکش کنم درست شه، البته امیدوارم چون جاریای گرگ صفتم منتظر نابودی زندگیم هستن وبعدشم نابودی شوهرم، حالا زندگی خودشون نابود شدست

چجوری یادت بدمباید تو لحظه بیاد حسش😂ولی حواست به مدل صدات باشه مثلا نازک کن و لوس و ملوس باش😂 از ه ...

کاش بتونم لوس باشم، اصلا تو لول لوس نیستم🤣🤣از دخترای لوسم بدم میاد، خانومانه بیشتر بلدم رفتار کنم تا لوس

میدونی میخواستم بفرستمش پیش رواندزشک تازگی ا سیگار میکشه حال روحیشون نرمال نیست، حرف از مرگ میزنه، خ ...

خب اگر بخاطر شرایط روحی و روانی که میگی تحت فشاره و نرمال نیست و خودشم تاکید داره مشاوره بره یعنی مشکلشو میدونه، بهش بگو دیگه این وضعیت سخت شده دو راه داریم یا کلا جدابشیم که بخاطر بچه و زندگیمون حیفه این تصمیم نادرست رو بگیریم اما اگر منو بچه واست مهم هستیم به خودت بیا و درمان شو و بذار با آرامش زندگی کنیم و اجازه ندیم دیگران مداخله کنن و آرامشمون رو از بین ببرن، میتونی باب صحبت رو اینجوری باهاش باز کنی، نه منت کشی میکنی و نه اینکه خودتو ضعیف نشون میدی، در واقع میخوای بهش هشدار بدی تا به خودش بیاد.