خیلی گرون شده همه چی بخدا من امروز رفتم 2 تا لباس زیر براخودم 2تاهم برا شوهرم گرفتم با یه کش مو و 3جفت جوراب شدن 89 تومن. اینقدی شوهرمن حرص این مملکت و گرونی رو میخوره بعید میدونم اون بالاییا اصلا مهم باشه واسشون
به چشای دورمون که اعتمادی نیست.. که رقــــــم بزنن یا بهــــــم بزنن
نه پول و مال آدم با برکت میشه البته این برای کسی یه ک خب اعتقاد داره ب برکت و ....
خدا خیر نده به اون بالایی ها ولا یکاری کردن ک من هرکیو میبینم میگن دیگه حتی به دین و خداهم اعتقاد نداریم.... بارون نمیاد میگن حجاب اهوازیای بیچاره ریزگرد خفه شدن میگن اهواز بوی تربت کربلا گرفت هه... اروپا برف میاد بارون میاد کیف میکنن اخبار میگه بلای اسمانی در فلان کشور جمع کنین بابا بلای اسمانی همین شما هستین
منم با شما همدردم و تو تیم شمام ب همه مون داره سخت میگذره ولی قضیه خدا و .. جداست البته اعت ...
هممون به روزی حلال و برکتش اعتقاد داریم ولی یه حرفایی میزنن انگار استغفرلله اونا خدا هستن و ما ملتم هیچی حالیمون نیست هرچی ایت الله فلان بگه باید بگیم چشم همین درسته..
مااینقد افغانیا مسخره میکنیم ما امروز کارگر داشتیم ازش هرچی راجب کشورش پرسیدم دیدم خیلی از ما جلوترن حتی ارزش پولشون. میگف پول ایران دیگه اونجا براما خیلی بی ارزشه ولی چون کشورمون کار کمه میایم اینجا
کفر نمیگم ولی قربون خدا بشم سوره واقعه بخونی ارزون میشه؟ یا کارتامون پر پول؟ نگین این حرفارو ت ...
همیک دیگه کله مملکت دسته این جور تفکراتته که این به سرمون اومده هر چی بگیم با این جور حرفا سرمون گرم میکنن فقط خدا میدونه آینده این کشور چی میشه با این وضع
کفر نمیگم ولی قربون خدا بشم سوره واقعه بخونی ارزون میشه؟ یا کارتامون پر پول؟ نگین این حرفارو ت ...
همیک دیگه کله مملکت دسته این جور تفکراتته که این به سرمون اومده هر چی بگیم با این جور حرفا سرمون گرم میکنن فقط خدا میدونه آینده این کشور چی میشه با این وضع