2777
2789
عنوان

قابلمه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 54 پست
لیزری هست؟

نه مدل ساده هست مال هممون.

فقط دروع نگم من ی تابه لیزری سایز ۲۲هم گرفتم .

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

من سافرام دارم .قابلمه سایز ۱۴،۱۶،۱۸،۲۰،۲۲تابه سایز ۲۴،۲۸ همه شو هم تکی خریدم استیل خیلی گرونه

سافرام مادرشوهرم ۱۴ ساله داره همه چی میزاره توش مثل روز اوله کوکو کتلت برنج ته دیگ نونی...خواستم بگیرم قابلمه سایز ۱۶ رو میگفت پنج تومن دیگه ببین به ترتیب بزرگاش هفت هشت نه ده تا بیست تومن تیکه ای....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه جنسی هست قابلمه هات؟

استیل عرشیا

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

نه به اون صورت کلا استیل ۱۰ سال برات کار میکن

خداروشکر ترسیدم ایرانی ارزونه سیاه بشه آهن باشه

والا ترک و آلمانی خیلی گرون بود فیسلر آلمان داشت چهارتیکش بدون ماهی تابه ۷۰ تومن

باید پول جمع کنم یدست خارجی خوبم بخرم اینا اگه سالم بمونه دم دستی میزارمشون

جنسش چیه غزیزم منم میخوام بگیرم

استیله عزیزم

پیج دارن سایتم دارن

arshiacfz.com

خداروشکر ترسیدم ایرانی ارزونه سیاه بشه آهن باشهوالا ترک و آلمانی خیلی گرون بود فیسلر آلمان داشت چهار ...

من مامانم کرکماز دار بعد ۱۰ ۱۵ سال اگر تمیز بشوریش مثل روز اول میشه منم اول میخواستم کرکماز بگیرم بعد دیدم پولم نمیرسه ایرانی خریدم ولی خداروشکر راضیم بهتر از چیزیه که فکر میکردم

استیله عزیزمپیج دارن سایتم دارن arshiacfz.com

فک کنم چابهار باشن

درسته؟

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
فک کنم چابهار باشن درسته؟

اره عزیزم