عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲
من سافرام دارم .قابلمه سایز ۱۴،۱۶،۱۸،۲۰،۲۲تابه سایز ۲۴،۲۸ همه شو هم تکی خریدم استیل خیلی گرونه
سافرام مادرشوهرم ۱۴ ساله داره همه چی میزاره توش مثل روز اوله کوکو کتلت برنج ته دیگ نونی...خواستم بگیرم قابلمه سایز ۱۶ رو میگفت پنج تومن دیگه ببین به ترتیب بزرگاش هفت هشت نه ده تا بیست تومن تیکه ای....
عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲
خداروشکر ترسیدم ایرانی ارزونه سیاه بشه آهن باشهوالا ترک و آلمانی خیلی گرون بود فیسلر آلمان داشت چهار ...
من مامانم کرکماز دار بعد ۱۰ ۱۵ سال اگر تمیز بشوریش مثل روز اول میشه منم اول میخواستم کرکماز بگیرم بعد دیدم پولم نمیرسه ایرانی خریدم ولی خداروشکر راضیم بهتر از چیزیه که فکر میکردم
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂