2777
2789
عنوان

علت اجابت نشدن دعا

50 بازدید | 5 پست

چند مدت هرچی دعا می کنم اجابت نمی شه

انگار نمی خواد بشه

از کجا بفهمم که این خواسته به صلاحم هست یا نه

یا کفاره گناهامه

تا ببینم باید توبه کنم یا بیخیال اون خواسته بشم

خسته شدم

نا امید شدم ، کفره ولی شدم

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

افکار منفی ناآگاهانه و مداوم

تلنبار احساسات و

یکی نبودن قلب و ذهن و جسم (:

⋆。゚فرزند کهکشان < ᴛʀᴜᴛʜ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ > حیوانات دوستان من هستند، نمی خواهم دوستانم را بخورم، طبیعت زیستگاه من است، نمی خواهم به آن آسیب برسانم (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا ب خاطر اینکه خدا ب ذاتت نگا میکنه

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

احتمالا ب خاطر اینکه خدا ب ذاتت نگا میکنه

تو واقعا پر از ع ق ده هستی

اما این عق ده هاتو توی جامعه باز نکن

فقط شخصیت داغون خودت رو نشون می دی

پر از کمبودی

و من مسئول این کمبود های تو نیستم

جای دیگه سعی کن حلش کنی

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

تو واقعا پر از ع ق ده هستی اما این عق ده هاتو توی جامعه باز نکن فقط شخصیت داغون خودت رو نشون می دی پ ...

@niniyar

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.