2777
2789
عنوان

خون دماغ تازه

46 بازدید | 2 پست

سلام دو سه روز سرما خوردم صبح و شب از بینیم خون تازه میاد خیلی ترس دارم سرطان خون نباشه کسی هست اینطوری شده باشه البته بینیم کیپ می شه استرس می گیرم

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

خدا نکنه دور از جون! خودتون میگین سرما خوردم پس طبیعیه

ممنون از اینکه ارامش می دید چون تو این شرایط مالی دکتر رفتن هم سخت و ترس اینکه نکن مریضی بد باشه ممنون از شما 🙏🌹🌷🌹🌷

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.