2777
2789

دختر خالم همسنمه بعد ازدواج کرده ولی من مجردم...خیلی باهام خوب نیست بعضی وقتا باهام خوب میشه و بعدش میفهمم منفعتش بوده...بعد من کینه ای نیستم یه لبخند بهم بزنه به جوری صمیمی میشم که نگو😂😂

مثلا تو عروسی اصلا به من نمیگن خودش با دوتا دختر خاله دیگه که مجردن میرن میرقصنه کلا من تک میوفتم اون دوتا از ما کوچیکترن و وقتی تنها باشم بتمن خوبن ولی وقتی این دختر خالم باشه خیلی طرفم نمیان...مثلا تو عروسی پسر خالم بهش گفتم بریم برقصیم گفت نه ولم کن خستم من نشستم یهو سرمو بردم بالا دیدم داره بندی میزنع وسط مجلس😂 الان بهم پیام داده لباس ازت قرض میخوام برا عروسی دختر خالم...موندم چی بش بگم...به نظرتون چی کارکنم؟ دوست ندارم از دستم ناراحت بشه ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره از اون لحاظم دوست ندارم ...ولی مشکل اصلیم اینه که متاهله ..بدم میاد لباسمو زن متاهل بپوشه

وقتی میبینی اینطوریه اصن چرا لباستو بدییی

زن متاهل چطوریه مگه؟😂

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

دختر خالش که دختر خاله خودتم هستخیلی احمقی💔

چتو یه جوری هدایت کردم که نگه کدوم لباست .پیام داد سلام خوبی میخا عروسی فلانی چی بپوشی؟ گفتم بهش فک نکردم گفت بینم چی میپوشی که بت بگم کدومو میخوام😐

چتو یه جوری هدایت کردم که نگه کدوم لباست .پیام داد سلام خوبی میخا عروسی فلانی چی بپوشی؟ گفتم بهش فک ...

چقد پروعه

من بودم مستقیم میگفتم نمیدم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چقد پروعه من بودم مستقیم میگفتم نمیدم

تا الان دوسه بار ازم گرفته عادت کرده...من دلم نیومد بش نه بگم ولی اینبار واقعا راضی نیستم تازه خریدم اونم گرووون ...بعد برگشته میگه میخواستم بخرم گفته عروسیم مجلل نی😬منم به شوخی گفتم یعنی لباس من مجلل نیست که میخوایی قرض بگیری😂

تا الان دوسه بار ازم گرفته عادت کرده...من دلم نیومد بش نه بگم ولی اینبار واقعا راضی نیستم تازه خریدم ...

خوب گفتی افرین