2777
2789
منم قبلا خیلی صبور و تودار بودم ، از وقتی مادر شدم ، روحیه م حساستر شده مخصوصا الانم که باردارم ، وا ...

اونم هرچی دلش خواست بهم گفت چون صدام بلند بود و تحمل زور نداشتم دیگه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیووونه چو دیوووانه بیند خوشش آید🤣🤣شوخی کردم عزیزم، کلا سعی کن رو هیجاناتت کنترل داشته باشی، این ط ...

اخه زورم میگیره مامانم بهم میگه دیونه روانی خودش ببین مثلا میاد که بزنه من دستشو میچرخونم نتونه بزنه 😐بعد میگه این منو میزنه ای مردم دخترم منو زد 😐😐

اخه زورم میگیره مامانم بهم میگه دیونه روانی خودش ببین مثلا میاد که بزنه من دستشو میچرخونم نتونه بزنه ...

واا این چه رفتاریه مامانت داره؟! بگو فردا یه جا میگی ابرو خودت میره چون تو تربیتم کردی این طور، فردا کسی هم بخواد بیاد خواستگاریم دیگه نمیاد تا اخر عمر ور دلتم🤣🤣🤣

خواست بزنه باهاش قهر کن وباهاش سرسنگین باش، وقتی میشه با حرف حلش کرد چرا زدن اخه؟! مگه طرف بچه ست با زدن درستش کنی؟؟

دست خودش نیست میخواد بزنه بابامم میزنه 😂😂😂

عزیزم حق داری اینقدر عصبانی باشی

ولی سعی کن نادیده بگیری یا زیاد تو پر وبالشون نری که بخوان بزنن، امیدوارم بهترینا سهم قلب پاکت باشه

خب عزیزم همون باشخصیتا از کنارت میرن، اون با شخصیت دنبال یکی مثل خودش ادم اروم وبا نزاکت میگرده، پس ...

شما متوجه منظور من نشدی،متوجه منظورتونم شدم نشناخته به چه دلیل باید به من توهین کنید ریپلای نکن،از نظر من اونی بی شخصیته که اهل نیشو کنایه و حرف مفته من جواب این ادما رو دادم و حذفشون کردم و اونایی رو کنارم نگه داشتم که هم فرکانس خودمن اهل بگو بخند تفریح و بی حاشیه ن،ن از کسی بد میگن ن وارد بحثای خاله زنکی میشن،حال من کنار این ادما خوبه و خداروشکر کلی باهم خوشیم،نمیشه ما متین و اروم باشیم و به کسی که شعور نداره با سکوتمون حق هر رفتار زشتیو بدیم،اون مدلیه اوکی باشه ولی من نمیخوام کنار من باشه بسلامت