2777
2789

من ترجيح ميدم فانتزي هامو برا خودم نگه دارم 

چون از شنيدنش ممكنه خدايي نكرده از خنده تشنج كنيد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالي ١٠ تا سفر خارجي لوكس

صبحانه تو تختم

بعدش ماساژ

بعد ناهار خراب ماساژ شام

بعد چاق نشم

همه چي بخورم

ورزشم بكنم

از سفيد تا سياه مانتو شلوار كفش شوميز شلوار همه چي داشته باشم

ي ولوو البالويي

همين

كم توقع

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

فانتزیم اینه الان دوقلو داشته باشم😐البته این ک شوهر ندارمم بی تاثیر نیست😓😓😓😂😘😂😂😂😂😂😂قصدشم ندارم فعلا باز بی تاثیر نیست

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

خانواده شوهرم بیان به پای منو شوهرم بیفتن😁😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکی از فانتزیام‌این بوده که برم یه بانکو‌بزنم 😅😅😅😅مثل این فیلما بعد اکشن بازی دربیارم بعد پولشو بیام بین فقرا تقسیم کنم خلاصه رابین هود بشم

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

من فانتزیم اینه ک برم انگلستان و تو شبکه منو تو استخدام بشم ومجری گری کنم خیلی دوس دارم 

پشت صحنه هم کار کنم بازم راضی ام

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید