2777
2789

برای ترمیم دندونم

نامزدم گفت من وقت میگیرم از دندونپزشک متخصص

بعد وقتی ک زنگ زد از منشی پرسید دندونپزشکتون اقاست یا خانم اونم گفت هر دو هست شنبه و یکشنبه چهار شنبه دندونپزشکمون خانومه

بعدکه قط کرد نامزدم گفت همین روزهایی برو ک دندونپزشک خانومه

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد دله

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بنظرم اهمیتی نداره دندونپزشک آقا یا خانم🗿پس شاید کمی بد دله نممم

اره منم همین رو گفتم اما اون گفت

دوست ندارم ۲ ساعت یه مرد به تو زل بزنه😐

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

اره منم همین رو گفتم اما اون گفتدوست ندارم ۲ ساعت یه مرد به تو زل بزنه😐

وا نه دیگه این عجیبه خواهر😂😐

تا دو دقیقه پیش شاید میگفتم همینجوری بین آقا و خانوم مثلا گفته خانوم ک راحت تر باشی که بازم استدلال غیر منطقی ولی جدی با این جوابی که داده بنظرم همون بد دل🗿

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨