2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی قلدرن

446 بازدید | 43 پست

بچهها من نه ماهه عقد کردم که شیش ماهه قهرم

خانواده همسرم خیلی قلدرن اصلاً به حرفها و نظرات ما اهمیت نمیدن اگرم چیزی بگم منت میذارن

مثلاً برای عقد گفتن بریم مشهد ما هم گفتیم باشه ولی سر تاریخش توافق نکردیم یه تاریخ انتخاب کردن گفتن الا و بلا همینه ما نمیتونستیم از بس با زبون خوش گفتن و گفتن رفتیم

دوباره از مشهد گفتن بریم یه شهر دیگه بازم من نمیخواستم انقد اصرار کردن که رفتم

خونه منو خودشون انتخاب کردن گفتن بیا وسیله بچین گفتم بابا خودمم باید ببینم چرا اینجوری میکنید گفتن خونه خیلیم لوکسه حتماً خوشت میاد

کل برنامههاشون همینه با زبون چرب و نرم اینجوری کارشونو پیش میبرن

الانم تو پروسه طلاقم پاشدن رفتن شهر مادریم میگم چرا خبر نکردید و رفتید میگن ما رفتیم تو رو سرافرازت کردیم ناراحت میشی چرا من میخواستم به زندگی فکر کنم ولی دیگه دارم ذله میشم تازه عقدم اینجوری میکنن اگه بچه بیارم چیکار میخوان بکنن

شوهرمم تک پسره خانوادش خیلی دوسش دارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیل طلاقت همینه؟از خوبیا همسرتم میگفتی خب،یعنی هیچ نقطه مثبتی نداره

خب داره

ولی ببین وقتی عقد کردیم من پریود بودم با وجود پریودیم نزدیکی کرد

رابطه کامل نهها

ولی ارضا شد

بعدم منو برد حموم خونام کف حموم بود نگاه میکرد اصلا نمیفهمید من میگم معذبم همونجوری تا آخر باهام تو حموم بود

منم از رابطه باهاش سرد شدم

بهم توجه نمیکنه فقط به فکر ارضا خودشه

میدونم سخته ولی این چیزایی که میگی اکثرا هست . ما رو هم مجبور به سفر میکنند اونم دسته جمعی اگه نریم تیکه و متلک میندازن ولی عزیزم خیلی هم سخت نگیر اگه شوهرت خوبه کوتاه بیا

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید خیلی شوهرت دوس دارن و محبت زیاد میکنن به ف ال نیک بگیر عزیزم اونا که دارن بصورت خودکار کارهاتو ردیف میکنن خوشحال باش

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

دوره قلدوری گذشته اونام جای سفت نشاشیدن!! دست بالا دست زیاده!!

کنار کسی باش که بدون هر توضیحی تورو بفهمه و بهت احترام بزاره، اول بقالی و ماست ترش!! نمیشه!!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اونا یه عروس کاملا مطیع میخوان که از دیوار صدا در بیاد از عروس نه،هر چی گفتن هر کاری کردن بگی چشم

دقیقاً همینو میخوان

منم نمیتونم و نمیکشم بخدا انقد سختی کشیدم تا الان

دلم میخواد همهچی رو ول کنم برم دنبال آرزوهام

تو خونه اینا پیر میشم

خب داره ولی ببین وقتی عقد کردیم من پریود بودم با وجود پریودیم نزدیکی کرد رابطه کامل نهها ولی ارضا شد ...

چند سالتونه عزیزم

چقدر شناخت داشتی روش

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
شاید خیلی شوهرت دوس دارن و محبت زیاد میکنن به ف ال نیک بگیر عزیزم اونا که دارن بصورت خودکار کارهاتو ...

آره دیگه زیادی خودکارن

منم همینجوری فکر میکردم و مطیع بودم

ولی وقتی رفتم باهاشون دیدم حتی یه روزم نمیتونم استراحت کنم مامانش زنگ میزد میگفت عوض اینکه بیاید مهمونی کمک کنید بشورید بسابید خودتونو زدید به خستگی و مریضی

پول دارن ولی دونه دونه باید بگی من کفش میخوام کیف میخوام نمیدونم گوشی میخوام در عوضشم همش باید در دسترسشون باشی من خودم پولدارم میرم برا خودم زندگی و عشق و حال اینجا کوپنی زندگی کنم که چی؟

چند سالتونه عزیزم چقدر شناخت داشتی روش

۲۵

اصلاً تحقیق نکردیم از بس خانوادم گفتن خوبن

هی گفتم تحقیق کنید نکردن به خنده گفتن حالا فوقش طلاق میگیری

والا خانواده هم هیچوقت پشتم نبودن گفتممیرم تو یه خانواده حامی نگو کنترلگر و حامی بودن