2777
2789
فروشنده بگیر واسه مغازت.حالا ک داری اجارشو میدی حداقل درش باز باشه اجارش در بیاد

الان جنسی بفروشی نمیشه جایگزین کنی وگرنه خودم وایمیستادم نیاز به شاگرد نبود .بعدم شاگرد تا خودت بالا سرش نباشی بدر نمیخوره

کاربر مرد

اره .باز خدارو شکر یه شغل دیگه دارم شمام بگرد یه شغل کنار همین کارت پیدا کن

همسرم نمیزاره بیرون کار کنم

ممنون میشم خوشگلای من غرفه منو توباسلام دنبال کنیدبزنید ماسک یارا میاره بالا ارایشی الی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اونور داشتن خودشون پاره میکردن که نه بازار مردم دستشون جا نداره اینقد خرید کردن من نمیدونم این ...

راس میگه ولی تعداد مغازه ها رو هم ببین

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیزم اگه خواستی مدل بشو زیر دست مربی نه هنرجو تو سایت دیوار هست فقط هزینه مواد میدی

چندبار تماس گرفتم بخدا هزینه مواد میگفتن ۳ تومن اینا

ممنون میشم خوشگلای من غرفه منو توباسلام دنبال کنیدبزنید ماسک یارا میاره بالا ارایشی الی

چرا از جانب خودتون برای همه نظر میدین ؟ والا ماکه فروشمون مث هر سال عیده

خداروشکر گلپ

بهتره نکنی من کردم سوخت چند ساله موهام مثل قبل نمیشه

اره موقع عروسیم کردم راس میگی همش سوخت

ولی هی ادم دوس داره

اره موقع عروسیم کردم راس میگی همش سوختولی هی ادم دوس داره

وا پس سوخت چرا باز میخوای من که دیگه عمرا سمت دکلره و اینجور چیزا برم یبار واسه همیشه بسمه تا الان هم درگیرم سه سال میشه کلی دکتر و دارو رسیدگی الان بزور تا شونه هامه رشدش صفر و خیلی نازک

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

مرسی عزیزم ادرس غرفه تو بزار بیایم ببینیم شاید حریدی داشتیم

مرسی گلم

توباسلام بزن ماسک یارا

میاره بالا ارایشی الی ایلام

خدا خیرت بده

الان جنسی بفروشی نمیشه جایگزین کنی وگرنه خودم وایمیستادم نیاز به شاگرد نبود .بعدم شاگرد تا خودت بالا ...

نباید بگم ولی ما اجناس قیمت میکنیم و به قیمت روز می فروشیم راه دیگه ای نداری🩷🙏

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

وا پس سوخت چرا باز میخوای من که دیگه عمرا سمت دکلره و اینجور چیزا برم یبار واسه همیشه بسمه تا الان ه ...

من موهام خیلی خیلییی پرره خیلی یعنی واقعا خستم کرده

😀عید میریم روستا اونایی ک دکلره کردن خوشگلن براهمین یهو دوس دارم

نباید بگم ولی ما اجناس قیمت میکنیم و به قیمت روز می فروشیم راه دیگه ای نداری🩷🙏

من مغازرو پارسال زدم خیلی از خریدو فروش سر در نمیاوردم ،تو این دو سال جمعا شش ماه هم مغازه باز نبوده که فروشم بره بالا بتونم روزانه خرید کنم قیمت دستم باشه

کاربر مرد