2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا بیایید استرس دارم

793 بازدید | 68 پست

خانما سلام توروخدا من چکار کنم استرسم کم شه خیلی درمونده ام فقط ب خدا پناه میبرم برام دعا کنید انشالله ک خیر و برکتش ب خودتون برمیگرده دارم میرم سونو دوتا دختر عزیز دارم این یکیو خدا خاسته باردار شدم انشالله که پسر باشه ب خداوندی خدا قصمتون میدم برام صلوات بفرستید که خدا نیت منو براورده کنه🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا میکنم ذهنیتت عوض شه و بچت سالم باشه نه پسر!!!

بخدا من عاشق دخترم فقط بخاطر اینکه خودمون سه تا خواهریم و اگه بچه من باز سه تا دختر بشه خانواده همسرم خیلی حرف میزنند

بخدا من عاشق دخترم فقط بخاطر اینکه خودمون سه تا خواهریم و اگه بچه من باز سه تا دختر بشه خانواده همسر ...

عزیزم تو چیکار حرف یه مشت آدم عقب مونده داری

تعیین جنسیت بچه اصلا با مرده، امیدوارم نی نیت سالم باشه بدون هیچ نگرانی با هر جنسیتی

گلم، مرا بچین و به خودم بده.

ممنون عزیزم حتما خبر میدم

عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد من خدا خواسته بعد دوتا دختر باردار شدم اینقده حالم بد بود به خدا به تنها چیزی فکر نمیکردم پسر بودنش بود. وقتی رفتم سونو حتی از دکتر. نپرسیدم جنسبت. رو خودش گفت خانم نمی خوای بدونی بچت چیه پسره بسپار بخدا خدا صلاح میدونه چی بهت بده انشالله صحیح و سلامت و صالح باشه هرچی که باشه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ناشکری نمیکنم بخدا اگر دختر هم بشه شاید یکم ناراحت بشم ولی این ذهنتیت برتری پسر از دخترو ندارم ...

بسپار بخدا انشالله به آرزوت میرسی

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد من خدا خواسته بعد دوتا دختر باردار شدم اینقده حالم بد بود به خ ...

خداروشکر عزیزم انشالله که اول سالم باشه شرایطون مثل هم بوده جایی زندگی میکنم که خیلی رو این چیزا ادمو اذیت میکنند