2777
2789
عنوان

تاحالا شده تو خیابون گریه کنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 30 پست
دقیقا منم الان توی این حالم.....دست به یه کاری میزنم به خودم میام میبینم سرمو گذاشتم به ی گوشه ای زل ...

فداسرت

همه ادما اینطور میشن

ولی پررو باش

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.

حتی عمل کرده بودم جای عملم درد داشت زیر بارون خیس شدم ولی تنها بودم گریه میکردم

میتونم درکت کنم

منم روز عملم دقیقا ۱ ساعت قبل اینکه بریم بیمارستان سر شونه کردن موهام بابام بدجوری شونه رو زد. توی سرم

تمام راه رفت و برگشت گریه میکردم بعد عمل خیلی حالم بد بود گیج میزدم میگفت باید بریم رستوران ناهار بخوریم گرسنمه

میترسیدم بگم نه نمیتونم چون شر به پا میکرد😄

همه چیز گذر خواهد کرد و ما خواهیم خندید از

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فداسرت همه ادما اینطور میشنولی پررو باش

خسته شدم😔بدم از خودم میاد

زنگ زدم پدربزرگم گفتم بیا تا عید مامانمو ببر بیشتر از این بمونه اینجا دیونه میشه شرایطش خوب نیست بابام و خانوادش اذیتش میکنن

حس میکنم بچه خیلی بدیم که دارم تلاش میکنم پدر و مادرم جدا شن

ولی میدونم که اگر جدا بشن مامانم کمتر اذیت میشه

وسط خیابون نه ولی گریه کریه کردن وسط دانشگاه که اینهمه آدم میرن و میان رو تجربه کردم 🥲

🥲🥲

من دیشب بابام توی خیابون میکشیدم و داد میزد سرم دستشو آورد بزنم توی خیابونی که همه ادعاشون میشه و خیلی شلوغه.....

مردم همه ایستادن نگاه من و بابام میکردن

کاش میمردم ولی این اتفاق نمیوفتاد

چرا؟

همیشه فکر می کردم زمان حلال مشکلاته ولی دیروز فهمیدم بعضی زخمای اونقدر عمیقن که گذر زمان هم دردش رو کمتر نمی کنه فقط در ظاهر فراموش می کنی

مثلا می خواست همدردی کنه ولی باعث شد دوبار خاطرات تلخ ۶ سال پیش رو یادآوری کنه

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

میتونم درکت کنم منم روز عملم دقیقا ۱ ساعت قبل اینکه بریم بیمارستان سر شونه کردن موهام بابام بدجوری ش ...

خیلی ناراحت شدم ادم با یک مریض که این همه استرس وناراحتی ودرد داره اینطور برخورد کنه

🥲🥲من دیشب بابام توی خیابون میکشیدم و داد میزد سرم دستشو آورد بزنم توی خیابونی که همه ادعاشون میشه ...

متاسفم بخاطر اینکه مجبور شدی این حادثه ی تلخ رو تجربه کنی. امیدوارم حال روحیت بهتر بشه. برای بابات صبوری و برای خودت آرامش میخوام از خدا🙏🏻🥲

اره زیادددد

یک بار پیش دوست پسرم میخاد کات کنه روم فشار بود اشکم ریخت

یک بار بابام ازییتم کرد دیگه تو پارک پیش کلی ادم دوستای مادرم گریه کردم

یک بار هم تو پارک بازم گریه کردم

خسته شدم😔بدم از خودم میاد زنگ زدم پدربزرگم گفتم بیا تا عید مامانمو ببر بیشتر از این بمونه اینجا دیو ...

تلاش کن اگر میشه اوکی شن با بابات صحبت کن

ولی خدا طلاقو اگر بود نمیذاشت

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.