2777
2789
عنوان

تاحالا شده تو خیابون گریه کنید🥲

193 بازدید | 30 پست

۱ ساعت تمام از این کوچه به اون کوچه با تلفن حرف میزدم و اشک میریختم

جوری که برگشتم خونه پلکم و پشت چشمم ورم کرده بود

کاش دردم انقدر عمیق نبود.....ک بتونم این یکی رو هم تجربه کنم

همه چیز گذر خواهد کرد و ما خواهیم خندید از

بله :))))

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزایی دیدم ک شاید یه روزش واسه یه مرد سخت باشه

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.

اره وقتی ب مادرم زنگ زدم جیغ زد گفت بابا رفت دوییدم توخیاابون باگریه وجیغ تا یه ماشین بگیرم خودم برسونم بیمارستان

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

من چند وقت پیش یه دختر دبیدستانی رو دیدم گریه میکرد طفلی انقدر مظلوم بود

دیدم منو دید که نگاهش کردم یه لحظه بعدش عذاب وجدان گرفتم نکنه معذب شده باشه چون یهویی شد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یه لحظه وقتی برگشتم خونه دلم برای خودم سوخت🥲

من انقدددد تنهایی کشیدم انقد دستممو زدم به زانوم و بلند شدم انگار تو این دنیا خودم بودمو خودم

کات کرده بودم یهو تو خیابون دیدمش و دلم داشت آتیش میگرفت زنگ زدم دوستم تعریف کردم و تو کوچه پس کوچه ها رفتم و گریه کردم های های به حال خودم که چرا حالم اینجوری شد چرا بهم ریختم

خداروشکر الان ازدواج کردیم ولی اون روزا سختی اش همیشه ذهنم هست

روزایی دیدم ک شاید یه روزش واسه یه مرد سخت باشه

منم همینطور🙂

با پدربزرگم حرف میزدم تلفنی.....

همش میگفت من فکر میکردم خیلی قوی هستی بخدا از منی که مردم و خیلی چیزا تجربه کردم قوی تر هستی نباید خودتو ببازی

من انقدددد تنهایی کشیدم انقد دستممو زدم به زانوم و بلند شدم انگار تو این دنیا خودم بودمو خودم

دقیقا منم الان توی این حالم.....

دست به یه کاری میزنم به خودم میام میبینم سرمو گذاشتم به ی گوشه ای زل زدم

خسته شدم.....

منم همینطور🙂با پدربزرگم حرف میزدم تلفنی.....همش میگفت من فکر میکردم خیلی قوی هستی بخدا از منی که مر ...

ادم کم میاری یه جایی

ولی بازم ما ادم چِقرا بعدش دوباره شروع مکنیم

من خیلی رودارم کرد روزگار خیلی