2777
2789
عنوان

این دلتنگی من طبیعیه مامانا

193 بازدید | 13 پست

انشاءالله میخام صاحب فرزند دوم بشم 🧿💙

هرچی داره زمان میگذره حس عجیبی دارم ، یه حس دلتنگی و ناراحتی برای بچه اولم😔

نمیدونم این حس چیه ....مسخره ست فقط من اینجوری شدم ؟

حس دلتنگی شدید ....الآنم گریه ام گرفته

تجربه دارین بگین

منم وقتی باردار بودم حسم به پسرم همین بود مخصوصا موقع زایمان،خداروشکر گذشت

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ مثل من بودین چه مدت طول کشید تا عادی شدین ؟

واقعا همش فکر میکردم در حقش کوتاهی کردم که باردار شدم،دیگه وقتی دخترم دنیا اومد و خیالم راحت شد ازم جدا نمیشه عادی شد برام

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
واقعا همش فکر میکردم در حقش کوتاهی کردم که باردار شدم،دیگه وقتی دخترم دنیا اومد و خیالم راحت شد ازم ...

آهان

منم همین حس رو دارم

کلا بچه شلوغی هم هست گاهی کتکش هم زدم این بدتر اعصابمو بهم میریزه 😭

آهان منم همین حس رو دارم کلا بچه شلوغی هم هست گاهی کتکش هم زدم این بدتر اعصابمو بهم میریزه 😭

عزیزم،درکت میکنم واقعا سخته ولی میگذره،پسر من یک سال و خورده ایش بود سه روز بیمارستان بودم ندیدمش خیلی سخت بود ولی گذشت،زیاد بهش فکر نکن بلاخره تموم میشه

عزیزم،درکت میکنم واقعا سخته ولی میگذره،پسر من یک سال و خورده ایش بود سه روز بیمارستان بودم ندیدمش خی ...

برای من اختلاف سنیشون خیلی زیاده ....۸ سال ماشاءالله

وای چرا ۳ روز بیمارستان ؟

دکتر برای سزارین دوم مگه نامه نمیده که همون روز بریم برای بستری ؟

برای من اختلاف سنیشون خیلی زیاده ....۸ سال ماشاءالله وای چرا ۳ روز بیمارستان ؟ دکتر برای سزارین دوم ...

خوب پس زیاد فکرتو درگیر نکن ماشاالله از پس خودش تا حدودی بر میاد،من چون گروه خونیم کم یابه یه روز زودتر بستریم کردن،دو روزم برا زایمانم باید میموندم

خوب پس زیاد فکرتو درگیر نکن ماشاالله از پس خودش تا حدودی بر میاد،من چون گروه خونیم کم یابه یه روز زو ...

یعنی دکتر همون روز صبح ک میخاد زایمان کنه مگه نمیکنه بیمارستان بیا ؟ .از شب قبل بستری میکنن؟ اگر بگیم همون روز میام و نمیخام بستری بشم قبول میکنن؟

یعنی دکتر همون روز صبح ک میخاد زایمان کنه مگه نمیکنه بیمارستان بیا ؟ .از شب قبل بستری میکنن؟ اگر بگی ...

یه روز قبل برای همه نیست من برای اینکه گروه خونیم کمه زودتر بستریم کردن که درخواست خون بدن که اگر تو اتاق عمل لازم شد موجود باشه،اما دو روز بعد اجباری همه میموندن ترخیص نمیکردن

یه روز قبل برای همه نیست من برای اینکه گروه خونیم کمه زودتر بستریم کردن که درخواست خون بدن که اگر تو ...

آهان ، شهر ما ک فقط ۱ روز نگه میدارن

فک کردم میگین ۲ روز اول زودتر رفتین

آهان ، شهر ما ک فقط ۱ روز نگه میدارن فک کردم میگین ۲ روز اول زودتر رفتین

نه گلم،یه روز زودتر،منم سر پسرم یه روز موندم اما سر دخترم دو روز نگه داشتن