2777
2789
عنوان

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 120 پست
پروفو:)

تازه اینجوری کردم. اومدم این و عکس و گذاشتم تا تایید شه بعد رفتم، الان که برگشتم تایید شده بود یهو کاربریم باز شد گرخیدم گفتم یاخدا من وارد کاربریه کی شدم😱یهو یادم افتاد پروفمو عوض کردم😪😂

بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی قشنگ شده 😘اینا رو ببین @آرزو1388 @آرزو_1388

قربونت چشات خوشگل میبینه😘

اینام واسه خودتن؟ امضارو بنازم😎

میشه بپرسم اینهمه شماره رو از کجا میاری؟

بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂

اینا تعلیقن شماره اجدادم هستن🤣🤣🤣🤣

تا کی تعلیقن؟

نه جدی اخه من کاربریم با شماره ی مامانمه بعد خواب و خوراک ندارم حس میکنم مامانم یا یکی دیگه با گوشیه مامانم قراره بیاد رو کاربری😪تو نگران نیستی؟

تا کی تعلیقن؟ نه جدی اخه من کاربریم با شماره ی مامانمه بعد خواب و خوراک ندارم حس میکنم مامانم یا یکی ...

نه بابا نگران چی🤣🤣🤣🤣

تعلیق مشکین اینا چند تا هم هست باز

هیس!!!!🌚💔

نه بابا نگران چی🤣🤣🤣🤣تعلیق مشکین اینا چند تا هم هست باز

واا مگه چیکار کردی که تعلیق مشکی😂

دلت واسشون تنگ نمیشه؟

پس یعنی من بیخود نگرانم؟ 🫠یکی با گوشیه مامانم فراموشیه رمز و بزنه میتونه بیاد رو کاربری

تنگ میشه مخصوصا اون اولی قدیمیتر بود ولی خب🤧

عه😄

🤣😭

اشکال نداره برو بخواب

خواب؟زوده بابا

😂منم تا چند روزه پیش تا سه بیدار میموندم دیگه تصمیم گرفتم زود بخوابم